23 / 04 / 2024

Sakaryaspor altyapı tesisleri ihalesi 21 Ocak'ta gerçekleşecek!

 Sakaryaspor altyapı tesisleri ihalesi 21 Ocak'ta gerçekleşecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kulübün altyapı tesisleri için 21 Ocak'ta ihale düzenleyecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: Hayata geçirilecek tesisler, konaklama binası, çim sahaları ve tribünüyle modern görünümde olacak" dedi




Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Sakaryaspor Kulübünün altyapı tesisleri için  21 Ocak'ta ihale düzenleyecek. 


Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Sakaryaspor’a modern altyapı tesisi kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Tesisin, son derece donanımlı olacağına işaret eden Toçoğlu, "20 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek tesisler, konaklama binası, çim sahaları ve tribünüyle modern görünümde olacak. İnşa edilecek ana binada yemekhane, masaj ve kondisyon salonları ve 25 kişinin konaklayabileceği tam donanımlı odalar yer alacak” ifadesini kullandı. 


Toçoğlu, tesiste yeni futbolcular yetiştirileceğini vurgulayarak, "850 kişilik tribün binasında soyunma odalarının yanı sıra dinlenme odaları ve bekleme salonları yer alacak. Şehrimize önemli değer katacak projemizin Sakaryamıza ve tüm spor camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.


AA



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri