29 / 03 / 2024

Mastaş kapasite artırımına gidiyor!

 Mastaş kapasite artırımına gidiyor!

İnşaat sektöründe 20 yıldır Malatya'da beton yapı elemanları üzerinde faaliyet gösteren ve teknolojiyi yakından takip eden Mastaş, makine parkurunu yeniledi. Müşterilerine her zaman kaliteli hizmet sunan şirket, kapasitesini daha da artıracak.



14 bin 650 metrekarelik bir alanda faaliyetlerini sürdüren Mastaş, tanıtım ve pazarlamaya ağırlık verecek   Malatya İnşaat sektöründe 20 yıldır Malatya'da beton yapı elemanları üzerinde faaliyet gösteren ve teknolojiyi yakından takip eden Mastaş, ASTAŞ (Malatya Beton Mamülleri İnş -İnş Taah. Müh. San ve Tic. Anonim Şirketi) makine parkurunu yeniledi. Müşterilerine her zaman kaliteli hizmet sunan şirket, kapasitesini daha da artıracak. 


Faaliyetlerini anlatan Mastaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Banu Algül Şeftalicioğlu, modern tesisleriyle kendi alanlarındaki iddialannı sürdürdüklerini belirtti. İnşaat sektöründe kalitenin ön planda olması gerektiğini vurgulayan Şeftalicioğlu "'Ne olursa olsun yeter ki satayım' düşüncesi olduğu sürece, insanlarımız da kalite bilinci oluşmaz. Bu da merpen altı üretime ortam sağlayacağı gibi biz ve bizim gibi çalışan, daha doğrusu kaliteyi ön planda tutan firmalara engel teşkil eder. Ayrıca haklı mücadelemiz sonuçsuz kalır" dedi. Önümüzdeki sürece ilişkin planlarına değinen Banu Algül Şeftalicioğlu, "Kurumsal yapımımızın hizmet, üretim ve yönetim süreçlerini daha etkili bir şekilde kullaacağız. Ayrıca tanıtım ve pazarlamaya ağırlık vereceğiz" açıklamasını yaptı. 


Makine parkurumuzu yeniledik Resmi kurum ve kuruluşlara, inşaat firmalarına, park ve bahçelerin çevre düzenlenmesi, göze hoş gelebilecek yerlerin yapımı konusunda hizmet sunduklarını söyleyen Banu Algül Şeftalicioğlu, "İnşaat sektörü hızla ilerliyor. Peyzaj mimarisinin ve inşaat sektörünün vazgeçilmez parçalan haline gelen beton yapı elemanlarının kolay kullanımı, uzun ömürlü ve az masraflı oluşu nedeniyle oldukça talep görüyor. Bunlar uzun yıllar her türlü doğa şartına ve ağır yüke dayanan sağlam bir yapıya sahipler. Biz de bu doğrultuda firma olarak ürün yelpazemizi ve makine parkurumuzu yeniledik ve hizmet kalitemizi artırdık" diye konuştu. Deneyimli kadroları ile 14 bin 650 metrekarelik bir alanda faaliyetlerini sürdürdüklerini dile getiren Banu Algül Şeftalicioğlu, "Normal çalışma koşullarında günde 2 bin metrekarelik karo, 40 bin adet kilit taşı, 2 bin adet bordür taşı üretiyorduk. Kapasitemizi daha da arttıracağız. 'Kusursuz ayrıntılar bir araya geldiğinde, kusursuz bir bütünü oluşturur' sloganıyla, kişilere yeni ufuklar açıyoruz, kalite bilincini aşılıyoruz ve insanlara yaraşır mekanlar oluşmasına destek veriyoruz" ifadelerini kullandı. 


Bordür taşlan, parke taşlan, çim taşı, yağmur oluğu, cephe kaplama ve karo çeşitleri ürünlerini imal ettiklerinin altını çizen Banu Algül Şeftalicioğlu, "Mastaş, tasarımcılara yeni ufuklar açmak, kusursuz alternatifler getirmek, yapılann yükselmesinde destek vermek amacıyla Türk inşaat sektörüne hizmet veriyor. Kurulduğumuz günden itibaren 20 yıl geçmesine karşın çahşmalanmızı halen kalitemizden taviz vermeden yürütüyoruz" dedi.


Dünya Kobiden