29 / 03 / 2024

Kızılay, Van Erciş'te 11 derslikli okul yaptıracak!

 Kızılay, Van Erciş'te 11 derslikli okul yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Van'ın Erciş İlçesi Eskiciler Köyü'nde 11 derslikli betonarme ilköğretim okul yapım işi ihale edecek. Firmalar ihale zarflarını en geç 6 Şubat 2014'e kadar teslim edecek...



Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Van'ın Erciş İlçesi Eskiciler Köyü'nde 11 derslikli betonarme ilköğretim okul yapım işi ihale edecek. Firmalar ihale zarflarını en geç 6 Şubat 2014'e kadar teslim edecek. Kızılay'ın okul binası yaptırma ihale ilanı Resmi Gazete'De yayımlandı. Buna göre, Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Van'ın Erciş İlçesi Eskiciler Köyü'nde 11 derslikli betonarme ilköğretim okul binası inşaatı işinin Milli Eğitim Bakanlığı tip projeler ve detayları uyarmca, sözleşme ve eki şartnameler doğrultusunda, anahtar teslimi götürü bedelle yaptıracak. Firmalar, teklif ettikleri fiyatın en az yüzde 3'ü nispetindeki geçici teminatı teklifleri ile birlikte verecekler. 


İhaleye ait şartnameler Yenişehir Ankara adresindeki Genel Müdürlükten Fatih İstanbul adresindeki İstanbul Müdürlükten 350 TL karşılığında temin edilebilecek. İdari, teknik ve mali şartnamelere internet adresinden ulaşılabilecek. Firmaların ihale zarflarını en geç 6 Şubat 2014 günü saat 10.30'a kadar Genel Müdürlüğün İdari İşler Evrak Birimine vermiş olmaları gerekecek. 2 nlu "Teklif ve Teminat Mektubu" zarfı 7 Şubat 2014 günü saat 14.30'da Genel Müdürlük toplantı salonunda açılacak. 


Günboyu Gazetesi