28 / 03 / 2024

Kenan Evren'in evine 8 yıldır alıcı çıkmadı!

Kenan Evren'in evine 8 yıldır alıcı çıkmadı!

Tedavi gördüğü GATA'da 98 yaşında hayatını kaybeden ve önceki gün toprağa verilen 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in, 17 yıl yaşadığı ve Marmaris'ten ayrıldıktan sonra yaklaşık 1 milyon euroya satışa çıkardığı lüks konut atıl kaldı.


Tedavi gördüğü GATA'da 98 yaşında hayatını kaybeden ve önceki gün toprağa verilen 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in, 17 yıl yaşadığı ve Marmaris'ten ayrıldıktan sonra yaklaşık 1 milyon euroya satışa çıkardığı lüks konut atıl kaldı. Bir dönem önemli isimleri misafir eden, onlarca koruma tarafından korunan Marmaris Körfezi manzaralı konuta 8 yıldır alıcı çıkmadı. Evi bugüne kadar almak isteyenler fiyatını pahalı buldu. Evren, geçtiğimiz yıllarda fiyatı pahalı bulanlar için, "Çok masraf ettim. Buranın fiyatı piyasa şartlarına göre uygun" demişti.

Evren'in Marmaris'ten ayrılıp İzmir'e yerleşmesinin ardından korumaları ve hizmetlileri de ayrılan "Beyaz Ev" isimli konutun bulunduğu sokağın aynı isimli adıyla, hemen yakınındaki Sekine Evren Çeşmesi'nin adı da Evren, İzmir'e taşındıktan sonra değiştirilmişti. Marmaris'ten ayrıldıktan sonra ziyaret için bile gelmeyen Evren'in Marmaris Körfezi manzarası ve çam ormanlarıyla iç içe olan lüks konutun bakımsızlıktan dökülmeye başladığı öğrenildi. Evren, 3 katlı, 6 oda, 2 salondan oluşan konutu 1986 yılında yaptırmış ve buraya yerleşmişti.



Yeni Asır