29 / 03 / 2024

Karadeniz yabancı yatırımcının yeni gözdesi!

 Karadeniz yabancı yatırımcının yeni gözdesi!

Hasan Bursalıoğlu, yabancı yatırımcı tercihleri ve yıldızı parlayan bölgeler gibi sektörün merak ettiği konularda önemli değerlendirmeler ve öngörülerde bulundu...



2012 yılından bu yana inşaat projelerine proje öncesi fizibilite çalışmaları ve sonrasında satış konusunda danışmanlık hizmetleri veren Satış Ajansı'nın kurucu ortağı Hasan Bursalıoğlu, yabancı yatırımcı tercihleri ve yıldızı parlayan bölgeler gibi sektörün merak ettiği konularda önemli değerlendirmeler ve öngörülerde bulundu. 


Mütekabiliyet yasası ile birlikte yabancı yatırımcıların  İstanbul  projelerine yoğun ilgi gösterdiklerini belirten Hasan Bursalıoğlu, "Üst gelir seviyesinde olanlar deniz manzarasını öncelikler içerisine koyuyorlar. 


Fiyat açısmdan Beylikdüzü bölgesine rağbet gösteren bir kesim mevcut. Onlar genelde oturmak için tercih ediyorlar. Bahçeşehir yine rağbet gören bir bölge. Son dönemde havalimanı sebebiyle yine Kurtköy ilgilendikleri başka bir bölge oldu. 


3. havalimanı ile birlikte Bahçeşehir, Ispartakule, Başakşehir bölgelerine ilginin daha da artacağını söyleyebiliriz. 

Türkiye geneline baktığımızda da yabancı yatırımcıların Bursa, Yalova ve Doğu Karadeniz ile yakından ilgilendiklerini görebiliriz" şeklinde konuştu. 



Posta