18 / 04 / 2024

Kamil Koç, bayramda 900 bin yolcu taşıyacak!

 Kamil Koç, bayramda 900 bin yolcu taşıyacak!

Kamil Koç Otobüsleri Genel Müdürü Kemal Erdoğan, Kurban Bayramı döneminin her zamanki gibi çok yoğun geçeceğini ve yaklaşık 8 milyon kişinin otobüsle seyahat edeceğini söyledi. Kurban Bayramı öncesinde hareketliliğin 1 Ekim tarihi itibariyle başladığını ve 13 Ekim tarihine kadar devam edeceğini belirten Erdoğan, “13 gün boyunca ciddi bir hareketlilik olacak. Kamil Koç bu dönemde toplamda 20 bin sefer düzenleyecek. Bayram nedeniyle yaklaşık 5 bin ek sefer yapılacak.


Ulaştırma sektörünün öncü firmalarından Kamil Koç, ülkenin pek çok bölgesinde hızla artan yeni hatları, güvenilir ve konforlu otobüsleri ve bayrama özel ek seferleriyle Türkiye’nin en yoğun seyahat dönemlerinden biri olan Kurban Bayramı’na hazır.


 

Kamil Koç Otobüsleri Genel Müdürü Kemal Erdoğan, Kurban Bayramı döneminin her zamanki gibi çok yoğun geçeceğini ve yaklaşık 8 milyon kişinin otobüsle seyahat edeceğini söyledi. Kurban Bayramı öncesinde hareketliliğin 1 Ekim tarihi itibariyle başladığını ve 13 Ekim tarihine kadar devam edeceğini belirten Erdoğan, “13 gün boyunca ciddi bir hareketlilik olacak. Kamil Koç bu dönemde toplamda 20 bin sefer düzenleyecek. Bayram nedeniyle yaklaşık 5 bin ek sefer yapılacak. Planlamaya göre Kamil Koç bayram döneminde 900 bin yolcuya hizmet verecek” dedi. Erdoğan, bu hareketliliğin ana başlangıç noktalarının ise bu yıl da  İstanbul  , Ankara,  İzmir  ve Bursa gibi büyük şehirler olacağını aktardı. 

 

‘Otomobiliyle seyahat edenler çok dikkatli olmalı’ 


Bayram süresince bireysel aracıyla seyahat edecekleri de uyaran Erdoğan “Bireysel araçlarıyla seyahat etmeyi tercih eden yolcularımıza çok dikkatli olmalarını ve riske girmemelerini öneriyoruz. Tam dinlenmiş olarak yola çıkmaları, trafik işaret ve işaretçilerine riayet etmeleri son derece önemli. Geçmiş tatil dönemleri de bireysel araçların bu tür zamanlarda kazaya karışma yüzdelerinin son derece yüksek olduğunu gösteriyor” diye konuştu. 


Dünya