25 / 04 / 2024

İzmir Mobilya Fuarı'na Araplardan büyük ilgi!

 İzmir Mobilya Fuarı'na Araplardan büyük ilgi!

Türk mobilya endüstrisi, İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda görücüye çıktı. Türkiye’nin en kapsamlı organizasyonları arasında yer alan MODEKO 2014–25. İzmir Mobilya Fuarı, sektör profesyonellerinden büyük ilgi gördü...



Türk mobilya endüstrisi, İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda görücüye çıktı. Türkiye’nin en kapsamlı organizasyonları arasında yer alan MODEKO 2014–25. İzmir Mobilya Fuarı, sektör profesyonellerinden büyük ilgi gördü. Özellikle Ortadoğu ülkelerinden çok sayıda alım heyetinin geldiği fuarı, 30 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.


Fuarın açıldığı günden itibaren yabancılar, Türk şirketleriyle iş görüşmeleri ve bağlantıları yaptı. Katılımcılar, yerli ve yabancı mobilya alıcılarını farklı mekânlarda misafir ederken Efor Fuarcılık, yaklaşık 2 bin kişiden oluşan alım heyetlerini ağırladı. Irak, İran, Cezayir, Fas, Libya, Yemen, Mısır, Filistin, Tunus, Umman, Ürdün, Katar, Sudan, İsrail ve İtalya’dan gelen heyetler, özel görüşmeler yaptı. Efor Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Doğan İşleyen, “Türk mobilya endüstrimiz, dünya standartlarında üretim yapmaktadır. Yaklaşık 200 ülkeye mobilya ihracatımız var. Mobilya sektörümüz, üretim ve pazarlama gücünü küresel pazarlarda ispatlamıştır. Sektörümüz, son trendlerini MODEKO’da sergilemektedir. Avrupa’dan Asya’ya, Ortadoğu’dan Afrika’ya kadar tüm büyük pazarlar için stratejik bir nokta olan İzmir’de düzenlediğimiz MODEKO, her yıl sektör profesyonellerini buluşturuyor. Dost ve kardeş ülkelerden gelen alım heyetlerimizin iş bağlantıları bizleri sevindiriyor.” dedi.


 

Akit Haber