29 / 03 / 2024

İzmir Buca'da inşaatın 5. katından düşen işçi hayatını kaybetti!

İzmir Buca'da inşaatın 5. katından düşen işçi hayatını kaybetti!

İzmir Buca'da inşaatın 5. katından düşen işçi hayatını kaybetti. Üniversite öğrencisi Mehmet İsa Dumlu'nun hayat hikayesi yürek burktu.


İzmir'in Buca ilçesinde, alçı sıva isleri yaptığı inşaatın 5. katından asansör boşluğuna düştükten sonra hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Mehmet İsa Dumlu'nun hayat hikayesi yürek burktu. 


HAYALI İNŞAAT MÜHENDİSİ OLMAKTI 



Yeteri kadar para topladıktan sonra bu yıl tekrar sınava girip inşaat Mühendisi olmak isteyen Dumlu'nun babası Necmettin Dumlu, "Mehmet, kardeşine, ailesine yardımcı olmak için çalışıyordu. Bu yıl tekrar sınava girmek istiyordu" dedi. Dumlu'nun en büyük hayalinin inşaat mühendisliği okumak olduğunu belirten yakınları ise, "Mehmet inşaat mühendisi olmak istiyordu. Hayali inşaatta son buldu" dedi. 


Dumlu'nun hem kardeşinin okul masraflarını karşılamak hem de ailesine yardımcı olabilmek için devam zorunluğu bulunmayan Açık öğretim Fakültesi'nde okuduğu öğrenildi. Para biriktiren 25 yaşındaki Dumlu'nun bu yıl sınavlara girerek İnşaat Mühendisliği bölümü okumak istediği belirtildi. 


MÜDAHALE EDİLDİ 


Olay, geçen Pazartesi günü saat 15.00'te, Buca Ege Giyim Organize Sanayi Bölgesi 3. kısımda devam eden bir tekstil fabrikasının inşaatında meydana geldi. Dumlu, alçı sıva işleri yaptığı inşaatın 5. katından asansör boşluğuna düştü. Seyfi Demirsoy Hastanesi'ne kaldırılan Dumlu hayatını kaybetti. Dumlu'nun yakınları, gözyaşlarına boğuldu. 


Habertürk Egeli