28 / 03 / 2024

İSTOÇ, CNR Emlak 2014 Fuarı'na katılıyor!

 İSTOÇ, CNR Emlak 2014 Fuarı'na katılıyor!

11-14 Eylül tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy’ de gerçekleştirilecek fuara 35.000 kişinin ziyaret etmesi planlanıyor. Bu yıl İSTOÇ, CNR Emlak 2014 Fuarı'na katılıyor...



Türkiye’ nin en büyük projelerinin sergileneceği CNR  Emlak  2014 Fuarı’ na bu sene İSTOÇ’ ta katılıyor. 11-14 Eylül tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy’ de gerçekleştirilecek fuara 35.000 kişinin ziyaret etmesi planlanıyor.

 

Gayrimenkul yatırımcıları tarafından büyük ilgi gören ve 250’ nin üzerinde projenin vitrine çıkacağı ‘’Emlak 2014-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’ nda,  İstoç Yapı Kooperatifi, İstoç Otel AVM ve yeni inşaat projelerinin tanıtımını yapacak.  Firmanın standı 2. Hall’ de bulunuyor.

 

Fuara A ve B sınıfı villa, konut ve toplu konut projeleri, AVM ve iş merkezleri, plazalar, rezidanslar, sanayi siteleri ve organize sanayi bölgeleri, emlak pazarlama kuruluşları, arsa ofisleri, kooperatifler, devremülk şirketleri, ahşap ve çelik prefabrike konut üreticileri, ithalatçıları, toplu konut müteahhitlik hizmeti veren firmalar, bankalar, finansman ve kredi kuruluşları katılacak. 

 


Milliyet 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri