23 / 04 / 2024

Helisightseeing İstanbul helikopter turu 149 Euro!

Helisightseeing İstanbul helikopter turu 149 Euro!

Maslak Ayazağa’daki Türkiye’nin ilk helikopter havaalanı Kaan Heliport’tan hareketli turlarda Boğaziçi, Tarihi yarımada ve Haliç güzergahları üzerinden İstanbul’u kuşbaşı izleme fırsatı sunuluyor.Helisightseeing İstanbul helikopter turu 149 Euro..


Kaan Air ve Mybilet işbirliğiyle düzenlenen ‘Helisightseeing  İstanbul  ’ helikopter turu 17 Ağustos’ta başladı. Maslak Ayazağa’daki Türkiye’nin ilk helikopter havaalanı Kaan Heliport’tan hareketli turlarda Boğaziçi, Tarihi yarımada ve Haliç güzergahları üzerinden İstanbul’u kuşbaşı izleme fırsatı sunuluyor. Kaan Air Genel Müdürü Kemal Süler ve MyBilet Satış Direktörü Atilla Oral’ın verdiği bilgilere göre her Pazar gerçekleştirilecek ‘Helisightseeing İstanbul’ turları, 15 dakika olarak planlanıyor ve fiyatlar seçilen koltuğa göre 49 eurodan başlıyor. Seçilen koltuğa göre fiyatlar değişiyor; orta koltuklar 49 euro, cam kenarı 99 euro, pilot yanı ise 149 euro dan satışa sunuluyor. 


Kaan Air Genel Müdürü Kemal Süler, “İstanbul dünyanın en güzel şehirlerinden biri. Bu güzel şehri kuşbakışı izlemeden şehri tam anlamıyla görmüş sayılmazsınız. Herkesi bu deneyimi yaşamaya davet ediyoruz” dedi.


Vatan