25 / 04 / 2024

Flowerbox'da Sevgililer günü için tasarlanan bitkiler dekorasyonda göz kamaştırıyor!

Flowerbox'da Sevgililer günü için tasarlanan bitkiler dekorasyonda göz kamaştırıyor!

Toplam 13 ülkede faaliyet gösteren Flowerbox, yeni trendlere uygun basit ve ulaşılabilir hediyelerle sevdiklerinizi mutlu etmeniz için iyi bir seçenek olabilir. Sevgililer günü için tasarlanan bitkiler dekorasyonda göz kamaştırıyor...



Kendi yaşam alanınıza göre oluşturacağınız tasarımlarınızı duvarlarınıza asarak yaratılan, dekorasyonun yepyeni bir çeşidi olan Flowerbox, canlı ve doğal bitki çeşitleriyle Sevgililer Günü’ne özel tasarımlarını sunuyor. Toplam 13 ülkede faaliyet gösteren Flowerbox, yeni trendlere uygun basit ve ulaşılabilir hediyelerle sevdiklerinizi mutlu etmeniz için iyi bir seçenek olabilir.

 

Gün geçtikçe değişen trendler farklı hediye seçeneklerini meydana getirir oldu. Flowerbox’da tam bu noktada devreye girerek Türkiye’de yepyeni bir trend başlattı. Eskiden bir demet çiçeği buket yaptırmak bir hediye seçeneği iken Flowerbox bu durumu değiştirerek, kendi hediyenizi tasarlamanıza olanak sunuyor. Fransa, Almanya, İspanya, Kanada, Avustralya, Rusya ve Belçika’nın da aralarında bulunduğu toplam 13 farklı ülkede faaliyet gösteren Flowerbox Türkiye’de açtığı mağazasıyla tasarımın ruhunu ortaya koyuyor. Canlı ve doğal bitki seçeneklerini farklı dekorasyon alanlarına entegre eden Flowerbox, Sevgililer Günü’ne özel çiçek seçenekleriyle aşkınızı bir ömür boyu taze tutmanıza yardımcı oluyor. Ayrıca hediye ettiğiniz çiçek ve kırmızı güller % 100 doğal olup, su ile ışığa ihtiyaç duymadan 7 sene boyunca aynı tazeliği koruyor. Bu sene sevgilinize aldığınız güller solmayacak!

 

Hem dekoratif hem doğal!


Flowerbox’ın tüm canlı bitkileri Danimarka ve Hollanda’dan temin edilirken, 7 sene boyunca su ve ışığa ihtiyacı olmayan, doğal bitkileri ise Fransa’dan geliyor. 8 ila 12 çeşit arasında değişen canlı bitkilerin yanı sıra 50’ye yakın doğal bitki çeşidi bulunuyor. Doğal bitkileri özel yöntemlerle koruyan Flowerbox, bu çeşitleri istediğiniz her alanda kullanma imkanı vererek, hem dekoratif hem de doğal bir hizmet sunuyor. Ayrıca Flowerbox tasarımları, ekolojik, ergonomik, estetik ve yenilikçi özellikleriyle ön plana çıkıyor.