20 / 04 / 2024

ERA Türkiye, özel eğitimler ile ofislerini destekliyor!

ERA Türkiye, özel eğitimler ile ofislerini destekliyor!

ERA Türkiye, özel eğitimler ile ofislerini destekliyor. Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün öncü markası ERA Türkiye, ofislerine yönelik gerçekleştirdiği eğitimlere, farklı alanlardan iddialı isimler ile devam ediyor.


Gayrimenkul sektöründe dünyada ve Türkiye’de en hızlı büyüyen markalardan biri olan ERA Türkiye, düzenlediği sürekli eğitimler ile ofislerini gayrimenkul danışmanlığı sektöründe uzmanlaştırıyor. ERA Akademi’de gerçekleştirilen eğitimde, dünya çapında ünlü görüntü yönetmeni ve fotoğraf sanatçısı  Kamil Ercüment Atak, ERA danışmanlarına “Fotoğraf ve Görüntüleme Teknikleri” eğitimi verdi.


ERA Akademi’de özel isimlerden farklı eğitimler


Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul danışmanlığı akademisinde ERA’lılar sektörün önemli bir parçası olan görüntüleme teknikleri konusunda uzmanlaşma şansı elde etti. ERA Akademi, alanında uzman kadroların ERA’ya özel metodolojilerle hazırladığı eğitim programları ile genç nesil gayrimenkul danışmanları yetiştiriyor. Yılda 15 bin kişiye eğitim verebilecek kapasiteye sahip olan ERA Akademi, Türkiye’de gayrimenkul ve eğitimi kendi akademisinde sunan yapısıyla bir ilki gerçekleştiriyor.