19 / 04 / 2024

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 40 yeni okul yapacak!

 Çocuklar Gülsün Diye Derneği 40 yeni okul yapacak!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ Başkanı Gülben Ergen arasında Ankara’da imzalanan protokol kapsamında açılan 25 anaokuluna ek yeni 40 anaokulu daha yapılacak.



‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ ile 25 anaokulunda 2 bin 500 öğrencinin eğitim görmesinin sağlayan Gülben Ergen, 40 anaokulu daha açmak için protokol imzaladı..


Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ Başkanı Gülben Ergen arasında Ankara’da imzalanan protokol kapsamında açılan 25 anaokuluna ek yeni 40 anaokulu daha yapılacak. Eğitim Bakanı Nabi Avcı, ‘Çocuklar Gülsün Diye’ projesi kapsamında okul öncesi eğitimle ilgili işbirliğinin devamı için sanatçı Gülben Ergen’i makamında ağırladı. Ziyaret kapsamında, okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmak amacıyla Gülben Ergen’in önderliğinde kurulan Çocuklar Gülsün Diye Derneği’yle Milli Eğitim Bakanlığı arasında yeni bir protokol imzalandı. İmzalanan yeni protokolle 40 anaokulu daha açılacak. Çocuklar Gülsün Diye Derneği, toplanan bağışlarla yapacağı anaokullarının yerlerini Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte ihtiyaca göre belirleyecek.  



Vatan



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri