23 / 04 / 2024

Bursa Gemlik'e deniz manzaralı bölge hastanesi yapılıyor!

Bursa Gemlik'e deniz manzaralı bölge hastanesi yapılıyor!

Bursa'nın Gemlik ilçesi modern bölge hastanesine kavuşuyor. 200 yataklı bölge hastanesinin ihalesi 30 Aralık'ta yapıldı. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak hastanenin ihalesine 18 firmanın katıldığı açıklandı...


200 yataklı bölge hastanesinin ihalesi 30 Aralık'ta yapıldı. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak hastanenin ihalesine 18 firmanın katıldığı açıklandı. İhale prosedürünün tamamlanmasının ardından temel atılacak. 18 ay içinde tamamlanması planlanan Gemlik Bölge Hastanesi, Cihatlı köyü yolunda eski taş ocakları mevkiine yapılacak. Gemlik Belediyesi, söz konusu arazide daha önce alt yapı ve çevre düzenlemesi yapmıştı.


Gemlik'in marka değerini yükseltecek olan büyük yatırımın temelinin birkaç ay içinde atılacağı ve 2015 yılında da hizmete açılacağını söyleyen Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, hastanede 50 yataklı yoğun bakım ünitesinin yanı sıra helikopter pistinin de yer alacağını açıkladı. Gemlik'e bir büyük yatırımın daha gelmesinde öncülük yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Yılmaz, ihale aşamasında büyük katkılar sunan Bursa Milletvekili İsmail Aydın'a teşekkür ederken, sağlam zeminli ve deniz manzaralı alana modern bir bölge hastanesi yapacaklarını kaydetti.


İnegöl Haber