20 / 04 / 2024

Anadolu Desenleri fotoğraf sergisi sona erdi!

 Anadolu Desenleri fotoğraf sergisi sona erdi!

Oran'da inşa edilen ve tamamlandığında Ankara'nın en yüksek konut kulesi olacak One Tower Kule Konut ve AVM projesi tarafından başlatılan "sanat günleri" kapsamında sanatseverlere buluşan "Anadolu Desenleri" fotoğraf sergisi sona erdi.



Merkezi konumu itibariyle Başkent'in en gözde bölgeleri arasında yer alan Oran'da inşa edilen ve tamamlandığında Ankara'nın en yüksek konut kulesi olacak One Tower Kule Konut ve AVM projesi tarafından başlatılan "sanat günleri" kapsamında sanatseverlere buluşan "Anadolu Desenleri" fotoğraf sergisi sona erdi. 


Fotoğraf sanatçısı Hamit Yalçm'm Türkiye'nin güzelliklerini havadan fotoğrafladığı "Anadolu Desenleri" sergisiyle "Sanat Günleri"ne başlayan One Tower, sanatseverlerden tam not aldı. 185 metre yüksekliğindeki One Tower projesini hayata geçiren İTO Yatırım'ın ortaklarından Özkan Özçelik, 6-30 Aralık 2013 tarihleri arasında düzenlenen serginin büyük ilgi gördüğüne dikkati çekti. 


İnşaatın kültür ve sanat etkinlikleriyle yükselmeye devam edeceğinin altım çizen Özçelik, şunları söyledi: "Bir konut projesi olmanın dışında bir yaşam merkezi tasarlamak için yola çıktığımızı her zaman dile getirdik. Sanatsal faaliyetlere ev sahipliği yapacak olan One Tower, bir yandan da bir yaşam merkezi olarak kurgulanmakta. Ankara'nın kültür ve sanat etkinliklerine katkı sağlamak amacıyla başlattığımız ilk etkinliğimiz oldukça ilgi gördü. Tüm sanatseverlere teşekkür ederiz." Yeni etkinlik için çalışmaların şimdiden başladığım kaydeden Özçelik, "30 Aralık'ta sona eren sergiyle 2013'e veda ederken yeni yılda da sürpriz etkinliklerimizle sanat tutkunlarının karşısında olacağız" dedi. 


Ankara İl Gazetesi



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler