20 / 04 / 2024

Altınkale İnşaat, Antalya'ya Yeşil Mahalle kuruyor!

 Altınkale İnşaat, Antalya'ya Yeşil Mahalle kuruyor!

Altınkale İnşaat, Antalya'ya Yeşil Mahalle kuruyor. Yağmur sularının depolanacağı, enerjinin güneşten sağlanacağı, buharla otomobillerin temizleneceği mahalleyi Altınkale İnşaat yapacak. Şirketin sahibi Hasan Çiçek, bu mahalleyi kurmak için Uluslararası Sertifikasyon Kuruluşu'na başvurduklarım söyledi.


Antalya'da 'Yeşil Mahalle' kuruluyor. Yağmur sularının depolanacağı, enerjinin güneşten sağlanacağı, buharla otomobillerin temizleneceği mahalleyi Altınkale İnşaat yapacak. Şirketin sahibi Hasan Çiçek, bu mahalleyi kurmak için Uluslararası Sertifikasyon Kuruluşu'na başvurduklarım söyledi. 


Yeşilbayır bölgesinde 25 dönüm alanda 38'i bahçe dubleks olmak üzere toplam 162 lüks konut yapacaklarını belirten Çiçek, 'Yeşil Mahalle' projesinin yaklaşık 29 milyon TL'ye mal olacağını kaydetti. 


Yeşil Mahalle'deki ortak kullanım alanlarının elektrik enerjisini 3 bin 800 metrekare alanda kurulacak güneş panellerinden elde edileceğini anlatan Çiçek, şöyle devam etti: "Atık suyumuzu rehabilite edip tekrar değerlendireceğiz. Yağmur sularmı depolayacağız. Üstün yalıtım hesaplarımız var. Isıtma ve soğutmada olağanüstü verim alacağız. 


Çevreci özellikleri nedeniyle Türkiye'de bir ilk olacak. Kulüp yönetim sistemiyle döner sermaye ile işletilen outlet uygulaması yapılacak. Şehir kulübü olarak düşünürsek, Altınkale Premium Life Clup sistemi kurulacak. Sistem dahüinde günlük ihtiyaçların tamamı proje bünyesinde karşılanacak. Alacart restoranda evde hazırlanan maliyetlerine yakın yemek Sistemi, çocuk kreşi hizmeti, fitnes welles merkezi, bistro long hizmeti, çok amaçlı toplantı balo salonu, cep sineması gibi hizmetler olacak." Projeyi 2015 yılı sonunda bitirmeyi hedeflediklerini kaydeden Çiçek, "2016 Nisan ayında ise tamamen projenin gerekleri hayata geçmiş olur. Konutları kendi öz sermayemizle yapacağız. Proje ile hedefimiz yakın gelecekte gelenekselleşen yaHasan Çiçek şam biçimi ve standardı oluşturmak" dedi. 


Daireler 1 saat 15 dakikada temizlenecek Projede dairelerin temizliği 1 saat 15 dakikada çözümlenecek. Hijyen ile detaylı temizlik sağlanacak. Çamaşır, kuru temizleme hizmeti piyasa fiyatlarının altında olacak. Böylece tasarruf sağlanacak. Evlerden çamaşır alınacak yıkanılacak ve ütülenecek. Konut sahibine fînans ve zaman tasarrufu yaratılacak. Ayrıca, araç temizliği hizmeti de sunulacak. Gece ev sahipleri dinlenmeye çekildiğinde otomobiller, buharla temizlenecek, kimyasal atık bırakmadan otonun iç ve dış hijyen temizliği yapılacak. Bu hizmet bedeli de piyasadan daha ucuz olacak. Konutların metrekare birim fiyatı 3 bin TL.' 



Dünya