24 / 04 / 2024

Garage Tower Merter'in satış ofisi hazırlanıyor!

Garage Tower Merter'in satış ofisi hazırlanıyor!

Garage İnşaat Garage Tower Merter projesi için düğmeye bastı! Projenin satış ofisi hazırlanmaya başladı. Garage Tower Merter'in Temmuz – Ağustos aylarında satışa sunulması bekleniyor. Garage Tower Merter, 270 konut ve işyeri katı ile bölgenin en yüksek ya


İstanbul'un hızla gelişen yerleşim yerlerinden biri olan Merter'de Adnan Kazmaoğlu imzasıyla inşa edilecek Garage Tower Merter, 270 konut ve işyeri katı ile bölgenin en yüksek yapısı olacak. Garage Tower aynı zamanda yakın gelecekte başlaması beklenen diğer projelere de önderlik yaparak, Merter'in çehresini değiştirecek. Garage Tower sakinleri, İstanbul'un kilit noktalarına ve merkezlerine tahmin ettiklerinden çok daha kısa bir sürede ulaşabilecek.

Birkaç ay içerisinde temel atma töreni gerçekleştirilecek Garage Merter Tower 2013 Aralık ayında tamamlanacak ve sahiplerine teslim edilecek. Garage Tower, toplam 75 milyon dolara mal olacak. Konutların satış fiyatları henüz açıklanmadı.

Toplam 68 bin metrekare alan üzerine kurulan proje 270 konut, 41 bağımsız işyerinden oluşuyor. Projede, 90 metrekare ile 208 metrekare arasında değişen çeşitli daireler yer alıyor; 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 seçeneklerinin bulunduğu projede, daire sahiplerinin en üst seviyede rahatlığı hedefleniyor. Çok merkezi bir konumda bulunmanın avantajlarını taşıyacak.  Garage Tower Merter'de tüm rezidans hizmetleri eksiksiz olarak uygulanacak.

http://www.garageinsaat.com/

(216) 377 30 94


Projeden görüntüler için tıklayınız


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com