19 / 04 / 2024

Firdevs Evleri Beylikdüzü projesinde dairelerin metrekaresi 1.500 TL!

Firdevs Evleri Beylikdüzü projesinde dairelerin metrekaresi 1.500 TL!

Firdevs Evleri, Beylikdüzü'nde Bilge Çınar Yapı Kooperatifi tarafından inşa ediliyor. Projede metrekare satış fiyatı 1500 TL!


Son iki yıldır Beylikdüzü’nün inşaatı devam eden gözde projelerinden Firdevs Evleri’nde sona gelindi. 78 m2 1+1’den başlayan ve 2+1, 3+1, 4+1 değişik alternatiflerle projelendirilen sitede B, C ve D Bloklar için son hazırlıklar hızla devam ediyor. 2012 Ağustos ayında teslim edilecek E Blok ise, kaba inşaat imalatları ile bu benzersiz projenin kervanına katılacak dördüncü blok olarak yükselmeye devam etmekte. Arkasındaki profesyonel ekibin binlerce konutluk tecrübesinin son halkası olan Firdevs Evleri, Beylikdüzü’nün bir numaralı yatırım adresi olma özelliğini hâlâ koruyor.

E-5 Karayolu ve Metrobüs’e yürüme mesafesinde olmasıyla dikkat çeken anahtar teslimi imalatla yapılan proje, bölgenin en istikrarlı ve iddialı projelerinin başında geliyor. İçerisinde kapalı garaj, çocuk parkları, spor alanları, yüzme havuzu, son derece modern donanımlı kreş ve mimari yapısıyla konservatuarı da bulunan bir adet kültür merkezi ile Firdevs Evleri, benzerlerinden çok farklı. Firdevs Evleri, 1500 TL gibi rakipsiz bir fiyat ile satışa hazır son 20 dairesi ile şanslı aileleri ve yatırımcıları bekliyor. 

2. Etap son üç bloğunu residance konsepti ile yapacak olan Firdevs Evleri, % 80 yeşil alan payı ayıran gerçek bir kent yaşam projesi olarak örnek alınacak bir yerleşim yerini müjdeliyor.  

Satış Ofisi: 212.852.45.44

www.bilgecinar.org