23 / 04 / 2024

Evviva Gümüş City'de 69 bin TL'ye!

Evviva Gümüş City'de 69 bin TL'ye!

Eviva markası ile günde 10 TL'ye ev sahibi yapan Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, Esenyurt'ta yapacağı kule ile de adından söz ettirecek


Esenyurt bölgesinde bir yıl gibi kısa sürede 5 bin konuta imza atan Bulut İnşaat, bölgenin simgesi olacak kule projesini gazetemize anlattı. Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, Esenyurt'un simgesi olacak yeni proje için 20 bin metrekare arazi satın aldıklarını belirterek iddialı konuştu. Projenin ABD'deki ikiz kuleler gibi adından çok söz ettireceğini belirten Bulut, “Kulenin tek olmasını planlıyoruz. Yaklaşık 200 milyon liraya mal olacak. Birkaç alternatif üzerinde çalışıyoruz. Kulenin haricinde 1800 de konut yer alacak” dedi. Diğer projeleri hakkında da bilgi veren Temel Bulut, 2010 yılının nisan ayında 229 konutluk Eviva Residance projesiyle markalı konut projesine başladıklarını ve aradan geçen kısa sürede 5 bin konuta ulaştıklarını anlattı. Bulut, “Evviva Residance'ın tamamı satıldı. Eylül ayında konutları teslim edeceğiz. Onun ardından bu yılın mayıs ayında 2170 konutluk Evviva Yaşam Merkezinin temelini attık. Önümüzdeki yılın sonunda konutları teslim edeceğiz. Buradaki konutların da kısa sürede yarısı satıldı” diye konuştu. Türkiye'de tüketicilerin artık markalı konut aldıklarını ve bu trendin Eviva markasını büyüttüğünü dile getiren Bulut şunları kaydetti: “Tüketicinin bu davranışı Evviva'yı çok hızlı büyüttü. Konutlarımızda yeşil alanda yüzde 70'in altına inmedik. İnsanlar sadece oturacakları değil, yaşayacakları alanlar satın almak istiyor. Bütün bunları göz önüne alarak otoparkları da yerin altına çektik. Havuzu, spor tesisleri olan konutları ulaşabilecekleri peşinat ve taksitlerle tüketiciye sunduk. Bu da bize yeni projelerin önünü açtı. Yoğun talep üzerine 2600 konutluk Evviva Gümüş City projesi de iki projenin peşinden geldi. Ramazan ayının sonunda Gümüş City'nin de temelini atacağız. Gümüş City'yi iki etapta satışa çıkardık. Önce 900 konutu satışa çıkardık. Tamamı satıldı. Şimdi ikinci etap satışa çıkacak.” İstanbul'da her yıl 300 bin konut üretildiğini, ancak bunun yeterli olmadığını söyleyen Bulut, “İstanbul'da 18-35 yaş arası 5 milyon bekâr insan var. Bunların evlenme oranlarını göz önüne aldığınızda 5 yılda 1 milyon konut açığı oluyor. İstanbul'da arazi kalmadığını ve konut açığını düşündüğünüzde konut yatırım için de çok kârlı” ifadesini kullandı.

KONUT ALAN KÂRLI ÇIKAR

Temel Bulut, İstanbul'da 5 milyon bekâr genç bulunduğunu belirterek, “İstanbul'da yatırım amacıyla konut almak çok kârlı” dedi.

Para kazanmaktan değil, insanların ev sahibi olmasından mutlu oluyorum

Günde 10 lira taksitle konut sattıklarını da sözlerine ekleyen Bulut, “Konutlardan hiç faiz almadım. Tüketiciyi bankaya göndermiyorum. Evi alan bize borçlanıyor. Günde 10 lira taksitle çok insanı ev sahibi yaptım. Faizin yüzde 200 olduğu dönemde bile faiz almadım. Yarınki ödememi yapacak param varsa dünyanın en mutlu adamıyım. Para kazanmaktan daha çok insanların ev sahibi olması beni mutlu ediyor” dedi.

EVİVA GÜMÜŞ CITY

Projenin yeri: Esenyurt
Projenin özellikleri: 300 bin metrekare alan üzerine kurulan proje radyo jeneral temel ve fore kazık sistemiyle ayrıca tünel kalıp kullanılarak, son deprem yönetmeliğine uygun olarak hazırlandı. Projenin % 75'i yeşil alana ayrıldı.

Konut seçenekleri: 31 katlı 5 blok ve bir rezidanstan oluşan projede 2 bin 600 konut ve 120 ticari alan bulunuyor. Projede 1+1'ler 65 metrekare, 2+1'ler 110 metrekare, 3-1'lerde 140 metrekareden oluşuyor.

Fiyat aralığı: Bulut İnşaat'ın “Günde 10 TL'ye Ev” kampanyasıyla satışa sunduğu projede daireler 69.875 TL-150.500 TL fiyat aralığında satışa sunuluyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor.
Türkiye



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler