20 / 04 / 2024

Emlak Konut'tan 'Şimdi Al 2019'da Öde' kampanyası!

 Emlak Konut'tan 'Şimdi Al 2019'da Öde' kampanyası!

Emlak Konut GYO'dan yine çok konuşulacak ve sektöre büyük katkı sağlayacak Şimdi Al 2019'da Öde kampanyası adında yeni bir kampanya geldi. Kampanya yarın başlıyor...


 


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) geçtiğimiz yıl başlattığı kampanyalar büyük ses getirmişti. Sektöre can suyu olan kampanyalara devam eden Emlak Konut şimdi ise "Şimdi Al 2019'da Öde" kampanyasına başlıyor.


25 yakın firma olacak

Henüz detayları belli olmayan Emlak Konut Şimdi Al 2019'da Öde kampanyasına yaklaşık 25 firmanın katılması bekleniyor. Kampanyaya katılan firmalar Emlak Konut'un yüklenici firmaları olacak. 


Yatırımcılar için son fırsat

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Dubai Cityscape Global 2017 Fuarı'nda Emlak Konut'un tüm projeleriyle kampanyada yer aldığını açıklamıştı. Kurum kampanyaya dair şu bilgileri verdi; "Kampanya kapsamında bugünden konut alıyorsunuz, ödemelere ise 2019'da başlıyorsunuz. Projelerimizde metrekare fiyatı 2 bin 800 liradan başlıyor. Daire alanlar en az yüzde 15-20 avantajlı olacak. Bu yatırımcılar için son fırsat olacak. Fiyatlar şu anda çok düşük seviyede. Bunun altına inmez."


Yüzde 5 peşinatla

Kampanya kapsamında ödemeler 2019 yılı Ocak ayında başlayacak. İş Bankası, QNB Finansbank, Akbank, Yapı Kredi ve Vakıf Katılım ile yapılan anlaşmaya göre, kampanyadan yararlanarak konut sahibi olmak isteyenlere, yüzde 5 peşin, yüzde 15’i 12 ay sonra ve yüzde 80’i ise anlaşmalı banka kredisi kapsamında kredi kullanımını sağlanacak.  


Siyahkalem Köy'ün 3. etabı kampanyaya özel satışta

Siyahkalem, Emlak Konut'un geçen yıl gerçekleştirdiği iki ayrı kampanyada yaklaşık 200 milyon TL gelir elde etti. Firma, KÖY projesinin 3. ve son etabındaki 209 konutu, bugünden itibaren “Şimdi Al 2019’da Öde” ile ilk defa satışa çıkardı. 



Emlak Konut şimdi al 2019da öde kampanyası,      Emlak Konut Şimdi Al 2019da öde, Emlak Konut yeni kampanyalar 2017 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler