26 / 04 / 2024

Emlak Konutları Gebze 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı!

Emlak Konutları Gebze 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı!

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı konut inşaat ihalesi Mustafa Ekşi İnşaat ile imzalandı.


Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi anahtar teslim ihalesi 29 Kasım Salı günü gerçekleştirildi. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi anahtar teslim ihalesi 29 Kasım Salı günü yapıldı.

Toplamda 1.905 adet daireden oluşacak projede inşaat ihalesine 5 firmadan teklif gelmişti. 

Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi' nin sözleşmesi, Yüklenici "Mustafa Ekşi İnş. Tur. San. ve Tic. Ltd. Şti." tarafından imzalandı. 

Kocaeli Gebze İlçesi, Kirazpınar Mahallesinde yapılacak olan 234 bin 189 metrekare inşaat alanlı ihale 14 milyon 800 bin TL teklifle kazanıldı.

Gebze Emlak konutları projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire seçenekleri yer alıyor. Projede 24 saat güvenlik, sosyal tesis – kapalı havuz, açık – kapalı otopark, yürüyüş yolları ve çocuk oyun alanları bulunuyor.


Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com