19 / 04 / 2024

Emlak Konut Körfezkent ticaret projesine imza atıyor!

 Emlak Konut Körfezkent ticaret projesine imza atıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni bir ticaret projesine imza atıyor. Kocaeli İli, Körfez İlçesinde inşa edilecek proje 6 blok olarak tasarlandı...


Kocaeli İli, Körfez İlçesi, Yarımca (Şuyulandırma) Mahallesi'nde Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni bir ticaret projesine imza atıyor. 


1917 ada 1 parsel üzerinde inşa edilecek olan Emlak Konut Körfezkent ticaret projesi 11 bin 922 metrekare arsa alanına sahip olacak. 


Anahtar teslimi götürü bedeli usulü ile yapılacak olan Emlak Konut Körfezkent'te 40 adet konut, 24 adet ofis, 37 adet dükkan, 1 adet düğün salonu, 1 adet poliklinik, 2 adet sağlık ocağı ve 1 adet kreş bulunacak. 

 

6 blok olarak tasarlanan Emlak Konut Körfezkent ticaret projesinin inşaat çalışmaları henüz başlamadı ancak projesi için yasal izinler alındı.


Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması;

Mülkiyeti Şirketimize ait, Kocaeli İli, Körfez İlçesi, Yarımca (Şuyulandırma) Mahallesi 1917 ada 1 parsel üzerinde gerçekleştirilecek olan Proje ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.


Değerleme raporu için tıklayın



Özge ÖZDEMİR/Konuttimes.com 



 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler