18 / 04 / 2024

Emlak Konut arsa ve ticari ünite ihalesine toplam 57,9 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut arsa ve ticari ünite ihalesine toplam 57,9 milyon TL'lik teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın "Yılın ilk fırsatı" sloganıyla duyurduğu açık artırma ihalesi gerçekleştirildi. 2016 yılının ilk açık artırması olan ihale kapsamında arsalar ve ticari üniteler satışa sunuldu.


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın arsa ve ticari ünite açık artırma ihalesi gerçekleştirildi. "Yılın ilk fırsatı" sloganıyla duyurulan ihale kapsamında 2 adet arsa için teklif geldi.


Emlak Konut arsa ve ticari ünite açık artırma ihalesi kapsamında 2 adet arsa için teklif geldi. Arsalar için verilen tekliflerin toplamı KDV dahil 57 milyon 900 bin TL. 


Emlak Konut arsa ve ticari ünite açık artırma ihalesi kapsamında büyük ödeme kolaylığı sunuldu. Arsalarda 150 aya kadar, ticari ünitelerde ise 180 aya kadar vade yapılıyor.


Söz konusu arsalar Çorlu, Ankara, Tekirdağ, Kastamonu ve Zekeriyaköy'de yer alıyor. Arsa fiyatlaru 18 bin TL ile 75 milyon TL arasında değişiyor. Ticari üniteler ise Körfezkent 3, Unikonut, Andromeda Gold, Ataşehir ofis binası, Başakşehir Evleri gibi projelerde yer alıyor.