28 / 03 / 2024

Park Avenue telefon numarası

Park Avenue ulaşım!

Park Avenue ulaşım bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Ödeme planı kapsamında yüzde 25'lik kısım peşinat olarak verildiğinde kalan bedel banka kredisi ile vadelendiriliyor.

YDA Park Avenue telefon numarası!

YDA Park Avenue telefon numarası haberimizde yer alıyor. 800 milyon TL yatırım bedeline sahip olan projede 1.885 tane daire yer alıyor.

Park Avenue telefon numarası!

Park Avenue telefon numarası bilgisinden önce projeden bahsedelim. 800 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen proje YDA Group imzası ile hayata geçiriliyor.

Park Avenue Ankara Konutları!

Park Avenue Ankara Konutları toplam 800 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. 1.855 daireden oluşan proje YDA Group imzası ile Yenimahalle'de inşa ediliyor.

Park Avenue YDA Konutları 15 soruda mercek altında!

Satışların başladığı Park Avenue projesinde 3+1 ve 4+1 tipinde daireler yer alıyor. Park Avenue YDA Konutları 15 soruda mercek altında.

Park Avenue Ankara Konutları!

Park Avenue Ankara Konutları projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde daireler yer alıyor. Park Avenue projesinde fiyatlar 355 bin liradan başlıyor...

YDA Group Park Avenue nerede?

YDA Group Park Avenue nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. "Zor beğeniyorsanız, çok beğeneceksiniz" sloganıyla satışa sunulan proje 133 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

Park Avenue’da fiyatlar 330 bin liradan başlıyor!

1 ay sonra inşaat çalışmalara başlayacak olan Park Avenue projesinde teslimler 2016 Temmuz'da gerçekleşecek. Park Avenue’da fiyatlar 330 bin liradan başlıyor.