16 / 04 / 2024

Kiptaş Hadımköy 3. Etap kuraları

Kiptaş Hadımköy 3. Etap kura sonuçları listesi!

Kiptaş Hadımköy 3. Etap kura sonuçları listesi yayınlandı. Kiptaş Hadımköy Konutları 3. Etap asıl liste ve yedek listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Kiptaş Hadımköy Konutları kura sonuçları listesi!

19 Nisan tarihinde kura çekilişi gerçekleşen Kiptaş Hadımköy 3. Etap Evleri'nde 1.472 adet daire sahibi ve 50 adet yedek seçildi. Kiptaş Hadımköy Konutları kura sonuçları listesi haberimizde yer alıyor...

Kiptaş Hadımköy 3. Etap kura sonuçları yayınlandı!

Kiptaş Hadımköy 3. Etap kura sonuçları yayınlandı. 77 bin 245 müracaat gelen projein kurası kapsamında sıl ve yedek çekilişleri tamamalandı. Projede teslimler 24 ay sonra yapılacak.

Kiptaş Hadımköy 3. Etap kuraları Cumartesi saat 12.00’da çekilecek! Son 1 gün!

Kiptaş Hadımköy 3. Etap kuraları Cumartesi saat 12.00’da çekilecek. Son 1 gün kalan kura çekilişi kapsamında 50 yedek çekilecek.

Kiptaş Hadımköy 3. Etap Konutları kura çekilişi 19 Nisan’a ertelendi!

Kiptaş Hadımköy 3. Etap Konutları kura çekilişi 19 Nisan’a ertelendi. Kura çekiliş yeri Lütfi Kırdar Kongre Merkezi olarak belirlendi.

Kiptaş Hadımköy 3. Etap kuraları 19 Nisan'da çekilecek!

Kiptaş Hadımköy 3. Etap kuraları 19 Nisan'da çekilecek. Yoğun müracaat sonucu kura hazırlıklarının uzun sürmesi nedeniyle ertelenen kura çekilişi kapsamında 50 yedek çekilecek.

Kiptaş Hadımköy 3. Etap kura çekilişi yarın!

Kiptaş Hadımköy 3. Etap kura çekilişi yarın yapılacak. Ön müracaatların 4 Nisan'da sona erdiği projeye 65 binden fazla kişi başvuruda bulundu. Projede teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek.

Kiptaş Hadımköy 3. Etap kuraları için son 6 gün!

Kiptaş Hadımköy 3. Etap kuraları için son 6 gün. Çekilen kura sonucunda daire almaya hak kazananların sözleşmeleri 18 Nisan'da imzalanacak. Kiptaş Hadımköy 3. Etap teslimleri 24 ay sonra yapılacak.

Kiptaş Hadımköy 3. Etap başvuruları için son 3 gün!

Kiptaş Hadımköy 3. Etap başvuruları için son 3 gün. 24 ay sonra teslimlerinin yapılacağı projede daire fiyatları 96 bin TL olarak belirlendi. Kira öder gibi daire sahibi olunabilen projede kuralar 16 Nisan tarihinde çekilecek.

Kiptaş Hadımköy 3. Etap satışları devam ediyor!

Kiptaş Hadımköy 3. Etap satışları devam ediyor. 2+1 dairelerin 96 bin liradan satışa sunulduğu projede başvuru dönemi 4 Nisan tarihinde sona erecek...

Kiptaş Hadımköy 3. Etap fiyatları!

Kiptaş Hadımköy 3. Etap fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. 36 blok olarak yükselen projede toplam 1.472 adet 84 metrekare 2+1 daire yer alıyor.

Kiptaş Hadımköy 3. Etap resimleri!

Kiptaş Hadımköy 3. Etap resimleri haberimizin içinde yer alıyor. Projede satışa sunulan dairelerin fiyatları 96 bin TL olarak belirlendi. Projede teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek...

Kiptaş Hadımköy 3. Etap kuraları ne zaman çekilecek?

Kiptaş Hadımköy 3. Etap kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Başvuru sürecinin bugün başladığı projede son başvuru tarihi 4 Nisan olarak belirlendi...

Kiptaş Hadımköy 3. Etap kurasına katılım ücreti ne kadar?

Kiptaş Hadımköy 3. Etap kurasına katılım ücreti ne kadar sorusunun yantıı ve başvurular hakkındaki tüm detaylar haberimizin içinde yer alıyor...