28 / 03 / 2024

Izmir 2014 yatırımları

İTO, İzmir'in yol haritasını çizdi!

İTO Başkanı Demirtaş, "İzmir Ekonomi Üniversitesi ile birlikte hazırladığımız bu plan, görev süremiz olan 2014 -2017 yılları arasında bizim yol haritamız olurken, üyelerimizin ve kentimizin ticaretine de katkı koyacak bir belge olacak" dedi

Ekrem Demirtaş: İzmir yatırım sırasında ilk 10'da bile yok!

İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir'in yatırım konusunda Malatya ve Adana'nın gerisine düştüğünü belirterek, "Yatırım sırasında ilk 10'da bile yokuz. Yatırımcıyı çekmeliyiz" dedi.

Ender Yorgancılar Alman yatırımcıları İzmir'e davet etti!

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yorgancılar, "İzmir ile Almanya arasında ticaret hacmimiz 2 milyar dolar. Hedefimiz karşılıklı iş birliği ile ticaret hacmini geliştirmek" diye konuştu

Nihat Zeybekci: İzmir Ege'nin başkenti olacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İzmir'in, ihracat rakamını 10 milyar dolardan 30 milyar dolara çıkarma kapasitesinin bulunduğunu belirterek, " İnovasyon çalışmalarıyla İzmir Ege'nin başkenti olacak " dedi.

Binali Yıldırım: İzmir'e hizmetin kalesini inşa edeceğiz!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldırım, "Efendim burası İzmir, burası bizim kalemiz.'' Hadi ordan. İzmir'in tek kalesi var Kadifekale. İzmir'e hizmetin kalesini inşa edeceğiz" dedi.

Nesrin Ulema: İzmir'e toplamda 21 milyar TL yatırım yapıldı!

Nesrin Ulema, "İzmir’e 11 yılda bakanlıkların 15.8 milyar liralık yatırım yaptığını, İller Bankası aracılığıyla da belediyelere 5.5 milyar liralık kaynak aktarıldığını toplamda 21 milyar TL yatırım yapıldığını "söyledi.