26 / 04 / 2024

Dragospark satışa sunuldu! Metrekaresi 2 bin 300 dolara ofis!

Dragospark satışa sunuldu! Metrekaresi 2 bin 300 dolara ofis!

Maltepe-Dragos bölgesinde hemen teslim tek ofis projesi olan Dragospark projesinda satışlar başladı. Ofislerin metrekaresi 2 bin 300 dolar ile 2 bin 500 dolar arasında değişiyor


2010 yılının Nisan ayında Ekşioğlu Mimarlık Mühendislik tarafından yapımına başlanan Dragos Park projesi 16 katlı tek bloktan oluşan bir ofis projesi. 2 bin 25 metrekarelik alana kurulan Dragos Park projesinin 6 metrekarelik kapalı alanı bulunuyor. Dragos Park’ta katlar 280 metrekarelik alanlar üzerine kurulu. Anahtar teslim halde bitmiş olan Dragos Park projesi, aynı zamanda Kadıköy Pendik Minibüs Yolu, Adliye Sarayı, Marmaray Yüksek Hızlı Tren Hattı başta olmak üzere birçok lokasyona da oldukça yakın.

 

“Kentin İçinde, Kentin Üstünde” sloganıyla satışa sunulan Dragos Park projesinde ofislerin ortalama metrekare birim fiyatı 2 bin 300 dolar ile 2 bin 500 dolar arasında değişiyor.

 

Dragos Park, bölgede yükselen projeler arasında hemen teslim olan hâlihazırdaki tek proje olarak öne çıkıyor. 400 metrekare ve 260 metrekarelik net alanlara ve 60’ar metrekarelik depolara sahip mağazaları ve 480 metrekarelik giriş terası yanında ayrıca +50 metre kotunda yer alan çatı terasıyla da öne çıkan Dragos Park, bölgedeki yapımı devam eden projeler arasında denize en yakın proje olma özelliğine sahip.

 

İster home ofis, ister açık ofis olarak tasarımı yapılan Dragos Park projesinde VRF ısıtma soğutma sistemi, enerji korunumlu giydirme cephesi, hızlı asansörleri, UPS ve jeneratör devreleri, yangın ihbar söndürme sistemleri, her ofis için 2 adet araçlık kapalı otopark ile misafir araçlar için ayrılmış açık otoparkı, 24 saat güvenlik, CCTV kamera kaydı, vale ve danışma hizmetleri sunuluyor.

 

www.ematurkey.com

 

0216 442 19 53