25 / 04 / 2024

Demir İnşaat'tan Ayışığı Halting Place'de hemen teslim ev 1500 TL taksitle!

Demir İnşaat'tan Ayışığı Halting Place'de hemen teslim ev 1500 TL taksitle!

Demir İnşaat, Ayışığı Halting Place projesinde, geriye kalan son 6 daire için çok özel ödeme koşulları sunuyor


Demir İnşaat’ın Beylikdüzü’nün en merkezi lokasyonunda inşa ettiği 346 konuttan oluşan Ayışığı Halting Place projesinde, 1+1’den 3+1’e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Demir İnşaat, 2010 yılı Ağustos ayında tamamlanan projede, geriye kalan son 6 daire için çok özel ödeme koşulları sunuyor. Fiyatların 145 bin ila 285 bin TL arasında değiştiği projede, sadece 1.500 TL taksitle bile kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün. Üstelik bu fiyata profesyonel spor salonlarını aratmayacak sosyal yaşam alanları kullanımı da dâhil.

 

Sosyal yaşam alanlarıyla fark yaratan Ayışığı Halting Place projesinde, yürüyüş parkurundan kapalı-açık yüzme havuzuna, basketbol, voleybol ve futbol sahasından squash’a, barbekü alanından oyun parkına, fitness center’dan Türk hamamına her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Ayışığı Halting Place’te yer alan tuz odası da projenin bir başka önemli detayı. Demir İnşaat için, ilk kez Polonya nın Velicko şehrinde tasarlanan tuz odaları, astım, öksürük, bronşit, alerjik durumlar gibi birçok hastalığı tedavi ettiği kanıtlanarak dünyaya yayıldı. Bu odalarda, yer ve duvarlar kaya tuzuyla kaplanıyor, klima yardımıyla havaya karışan tuz partiküllerini vücut solunum yoluyla alıyor.

 

Ayışığı Halting Place projesinde sunulan önemli özelliklerden biri, her dairenin oda bazında doğalgaz kullanım faturası ödeyebileceği özel bir sistemin kurulmuş olması. Böylece, faturalar kullanıma göre oluşturuluyor. Dairelerde bulunan özel elektrikli ocaklar ise hem enerji tasarrufu sağlıyor hem de gaz kullanımının yarattığı güvenlik risklerinin önüne geçiyor. Ayışığı Halting Place te; kapalı devre kamera sistemi, akıllı ev teknolojileri, 24 saat merkezi ADSL bağlantısı, daireler arası telefon görüşmesi, 24 saat sıcak su, headend TV gibi sistemlerle de lüks ve konforu her şey dâhil bir paket haline getiriyor. Bunların yanı sıra her evde, daireler arasında herhangi bir ücret ödemeden telefon görüşmesi yapılmasını sağlayan intercom sistemi de mevcut. Konut sahipleri, ekstra ödeme yapmadan tüm bu hizmetlerden aidat ücretleri kapsamında yararlanıyor.

 

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Beylikdüzü nün en merkezi bölgelerinden birinde inşa ettikleri ve 2010 yılının Ağustos ayında yaşamın başladığı Ayışığı Halting Place’in, ev sahiplerine ‘7 yıldızlı lükse sahip, konforlu bir yaşam’ sunduğunu ifade ediyor.

 

Ayışığı Halting Place’te; 4 tane 3+1, 1 tane 2+1 ve 1 tane 1+1 olmak üzere sadece 6 konut kaldı. 1+1 daireler 65 metrekare, 2+1 daireler 120 metrekare, 3+1 daireler ise 138 ila 145 metrekare arasında değişiyor. Bu dairelerden her birine yüzde 25 peşinat ve yüzde 75 banka kredisi ya da nakit ödeme ile sahip olmak mümkün. Örneğin; 1+1 daireler için yüzde 25 peşinat verildiğinde, kalan tutar için istenilen herhangi bir bankadan kredi kullanarak ayda sadece 1.750 TL ödeme yapmak yeterli. Daha yüksek peşinat ödeyip sabit ödemelerini düşürmek isteyenler için de uygun formüller var. Yine 1+1 daireler için 50 bin TL peşinat ödeyenler ayda 1.500 TL taksitle ev sahibi olabiliyor.

444 2 116

0 (212) 853 70 70

www.demirinsaat.com.tr