19 / 04 / 2024

Sinpaş Yapı kapı tercihini Sur Çelik Kapı'dan yana kullanıyor!

Sinpaş Yapı kapı tercihini Sur Çelik Kapı'dan yana kullanıyor!

Sur Çelik Kapı, Sinpaş Yapı’nın İstanbul, Ankara ve Gaziantep’te inşaatı devam eden 3 projesi için toplam 5 bin 600 çelik kapı ve yangın kapısı satışı gerçekleştirdi.


Sinpaş Yapı 3 konut projesinde Sur Çelik Kapı’yı tercih etti. Sinpaş Yapı’nın İstanbul Anadolu Yakası’nda yapımı devam eden Liva Turkuaz projesinde, Ankara Çankaya’da inşa edilen Altın Oran ve Gaziantep’te yükselen Antepia'da Sur Çelik Kapı’nın bu projelere özel olarak tasarladığı çelik kapılar kullanılacak. Tasarımlarının yanı sıra yüksek güvenlik özellikleriyle dikkat çeken Sur Çelik Kapı yenilikçi bakış açısıyla evlerde fark yaratıyor.


Gerçekleştirilen satış hakkında açıklama yapan Sur Çelik Kapı Satış Pazarlama Direktörü Sema Başavcı; "Sur Çelik Kapını tasarım ve güvenlik özellikleriyle fark yaratan ürünleri, projelere kattıkları değerle önemli projeler tarafından sıkça tercih ediliyor. EN1627 standartlarına göre “Dünyanın en güvenli çelik kapısı” ünvanına sahip markamızla projelere özel dünyada ilk kez hırsızlığa karşı 5 yıl garanti sunuyoruz. İnşaat ve gayrimenkul sektörünün öncü şirketlerinden biri olan Sinpaş Yapı’nın, Liva, Altın Oran ve Antepia projeleri için toplam 5 bin 600 adet kapı satışı gerçekleştirdik. Sur Çelik Kapı olarak, Sinpaş’ın 3 önemli projesinin yanı sıra yeni projelerde de iş birliklerimiz olacak" dedi.



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri