19 / 04 / 2024

Seramiksan ve Ceramica Rondine UNICERA'daydı!

Seramiksan ve Ceramica Rondine UNICERA'daydı!

Seramiksan TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 26. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda, ortağı olduğu İtalyan marka Ceramica Rondine ve teknoloji ve tasarımın buluştuğu yeni ürünleri ile ziyaretçilerinin karşısına çıktı.


Seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, 26 Şubat - 2 Mart tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 26. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda, ortağı olduğu İtalyan marka Ceramica Rondine ve teknoloji ve tasarımın buluştuğu yeni ürünleri ile ziyaretçilerinin karşısına çıktı.

 

Türk seramik sektörünün yenilikçi gücü Seramiksan, ortağı olduğu İtalyan markalar Ceramica Rondine’yi Unicera’da Türkiye’yle buluşturdu. Seramiksan ayrıca sektörde fark yaratan, teknoloji ve tasarımın buluştuğu yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

 

Yılın Trendi Mermer ve Ahşap Efekti

 

Doğadan aldığı ilhamla yaşam alanlarına değer katan Seramiksan, mermer ve ahşap efektli yeni ürünleri ile Unicera’da sektör profesyonelleriyle buluştu. Seramiksan, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuardaki standında sektörde fark yaratan doğal efektli ürünlerini 15x90 30x90 ve 60x90 gibi büyük ebatlarıyla sergiledi.