20 / 04 / 2024

Oturma odası düzenlerken nelere dikkat edilir?

Oturma odası düzenlerken nelere dikkat edilir?

Bütün gün dışarıda geçen koşturmalardan sonra insanın evine gelip ayaklarını uzatarak dinlenmesi kadar daha güzel bir şey yoktur. Peki, oturma odası nasıl düzenlenmelidir? Nelere dikkat etmek gereklidir?


Evimizde en severek geçirdiğimiz zamanlar genelde oturma odasında geçer. Bütün gün dışarıda geçen koşturmalardan sonra insanın evine gelip ayaklarını uzatarak dinlenmesi kadar daha güzel bir şey yoktur. Peki, oturma odası nasıl düzenlenmelidir? Nelere dikkat etmek gereklidir?


Öncelikle oturma odaları genelde daha küçük olduğu için olabildiğince kullanışlı bir koltuk takımı almanızda fayda var. Özellikle son yıllarda moda olan Köşeli L koltuklar odanızı hem modern gösterecek hem de kullanışlı olması size avantaj saplayacaktır.


Oturma odası nasıl düzenlenmelidir? Diye merak edenler Oturma odalarında genellikle bir koltuk takımı bir televizyon ünitesi dışında fazla yer kaplayan şeylere pek yer verilmemeli. Açık alanlar yaratık odanın daha büyük ve görünüşlü görünmesini sağlayabilirsiniz. Koltuk takımınız özellikle koltuğun karşısına gelecek şekilde düzenlemeniz daha kolay TV izlemenizi sağlayacaktır. Televizyonunuzu mümkünse cama dönük koyarsanız, sabahları gün ışığından rahatsız olmadan TV’nizi izleyebilirsiniz.


Oturma odası düzen nasıl olmali ile alakalı moda dergilerinizde göz atabilirsiniz. Kullanışlı olması için yerler parke ve ortaya büyük güzel bir halı ile süsleyebilirsiniz. TV ünitenize birkaç süs eşyası ve mutlaka yaşanan anılar dolu bir oda olabilmesi için duvarlara çerçeveler ile süslemeyi unutmayın.


Hürriyet Yazar Kafe


Oturma odası nasıl düzenlenir,