29 / 03 / 2024

ORKA Banyo'da Mall of İstanbul Koçtaş Mağazası'na özel fırsatlar!

 ORKA Banyo'da Mall of İstanbul Koçtaş Mağazası'na özel fırsatlar!

Benzersiz tasarımlara sahip modüler banyo mobilyaları üreterek, her zevke ve bütçeye hitap eden serileri ile banyolara inovatif yorumlar getiren ORKA Banyo, Mall of İstanbul Koçtaş mağazasında müşterisini bekliyor...



Benzersiz tasarımlara sahip modüler banyo mobilyaları üreterek, her zevke ve bütçeye hitap eden serileri ile banyolara inovatif yorumlar getiren ORKA® Banyo, birbirinden farklı modelleri ile Mall of İstanbul Koçtaş mağazasında müşterisini bekliyor. Tüketiciler ve çalışanlar için "Daha kolay alışveriş" amacıyla ürün yerleşimleri ve sergileme yöntemleri yeniden tasarlanan 43. Koçtaş mağazasında, toplamda 65 adet ORKA® Banyo mobilyası tüketiciyle buluşuyor. Banyo mobilyaları alanında Koçtaş bünyesinde ürün çeşitliliği olarak en fazla modeli sunan ORKA® Banyo, 199 TL'den başlayan ve 3.190 TL'ye varan fiyatlarla, her bütçeye uygun farklı tasarımları ve ödeme avantajı ile tüketicinin beğenisine sunuluyor. 


1992 yılından bu yana sektöründe liderliğini ve büyümesini sürdüren ORKA® Banyo, her yıl yenilediği konsepti ile tüketicilerin tercihi olmaya devam ediyor. Banyo mobilyaları sektörünün lider markalarından ORKA® Banyo, yılların tecrübesine dayanan profesyonel işçiliği sıra dışı tasarım gücü ile birleştirerek müşterilerine hızlı ve pratik çözümler sunuyor. Doğallığı banyolara taşıyarak özgün çizgileri yansıtan ORKA®  Banyo, kullandığı üstün teknolojiyi ve benimsediği yüksek kalite anlayışını Ar-Ge yatırımlarıyla banyo tasarımlarına yansıtıyor. Gusto sahibi kişiler için karmaşa ve fazlalıklardan uzak tasarımlara sahip ORKA® Banyo modellerinden Goldline serisi ile lüks ve ihtişamı, Silverline serisi ile estetik ve fonksiyonelliği, Bronzeline serisi ile de endüstri ve sanatı birleştiriyor. Ahşabın doğallığı zarif tasarımlarla birleşiyor ergonomik banyolara dönüşüyor, ORKA®  Banyo ile banyolarda kalite artıyor.