16 / 04 / 2024

Maison koleksiyonu ile mekanlara çarpıcı bir görsellik!

Maison koleksiyonu ile mekanlara çarpıcı bir görsellik!

Çanakkale Seramik, geleneksel motifleri yeniden yorumlayarak hayata geçirdiği ‘ Maison ’ koleksiyonu ile mekanlara çarpıcı bir görsellik kazandırıyor. Çanakkale Seramik Maison koleksiyonu mekanlara da şıklık katıyor.


Çanakkale Seramik’in birbirinden şık ambiyanslar yaratan ‘Maison’ koleksiyonu; gösterişli dekor alternatifleri sunan ‘Natural’ serisinin yanı sıra, banyonuzu hassas bir kumaş gibi işleyen birer kültür yansıması desenleriyle, evlerde romantizm rüzgarı estiren ‘Romance’ serisinden oluşuyor. 


Gölgeler ve ışığın etkileyici dansı

Beton görünümün yaşam alanlarındaki etkisi, ‘Natural’ serisinin altıgen gibi oyunlu desenleriyle birleşince, etkileyici bir odak noktası oluşuyor. Doğal doku ve betonun dekorasyon trendlerinde daha da popülerleştiği, duvarların tekstil dokularıyla bezendiği günümüzde, ‘Maison’ koleksiyonu ‘Natural’ serisi, modern iç mimarinin favorisi brüt beton etkisini metalik efektlerle birleştiriyor. 


Lüksün yeniden yorumlandığı motifler

Lüksün yeniden yorumlandığı ve Osmanlı motifleriyle yepyeni bir ruha büründüğü ‘Maison’ koleksiyonunda 30x90 cm ebadındaki fon karolar, gösterişli dekor alternatifleri ve koleksiyonun tamamlayıcı parçaları birbirinden farklı mekanları yaratmanıza olanak sağlıyor. Tekstil dokusunun sıcaklığını sıradışı tonlar ve sofistike desenlerle birleştiren ‘Romance’ serisi ile romantizm banyonuzdan evinizin her köşesine yayılıyor. Banyonuzu hassas bir kumaş gibi işleyen birer kültür yansıması olan desenleriyle sizi romantik yolculuğa çıkarıyor.