19 / 04 / 2024

Lighttech Aydınlatma Fuarı bugün açılıyor! Son gün 9 Mart!

Lighttech Aydınlatma Fuarı bugün açılıyor! Son gün 9 Mart!

Altı yıldır aydınlatma sektörünün lider üreticilerini bir araya getiren Lighttech Uluslararası Aydınlatma Avize ve Elektrik teknolojileri Fuarı; 06-09 Mart 2014 tarihleri arasında yedinci kez kapılarını ziyaretçilerine açacak...


Altı yıldır aydınlatma sektörünün lider üreticilerini bir araya getiren Lighttech Uluslararası Aydınlatma Avize ve Elektrik teknolojileri Fuarı; 06-09 Mart 2014 tarihleri arasında yedinci kez kapılarını ziyaretçilerine açacak. Senexpo Uluslararası Fuarcılık organizatörlüğünde düzenlenecek olan fuar, İstanbul CNR Expo Fuar Alanı'nda 1. ve 3. salonlarda yapılacak. 


Yerli üreticilerin, dünyanın birçok ülkesinden satın almacı ve katılımcıların iştirak ettiği Lighttech Fuarı; elektrik, aydınlatma, led aydınlatma ve enerji bölümlerinden oluşacak. 2013 yılında 55 ülkeden 15.923 profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yapan fuar, bu yıl 8550 m2 alan üzerinde 1 ve 3. salonlarda gerçekleşecek. 70 civarı yabancı olmak üzere, 250'ye yakın firmanın katılımının beklendiği Lighttech 2014, toplamda 20.000 ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor. İnşaat sektörünün son yıllardaki gelişimiyle birlikte; konut, otel, alışveriş merkezleri, hastane, okul gibi yapılarda iç mekan tasarımlarına verilen önemin artması, aydınlatma sektörüne duyulan talebi artırmaktadır. Aynı zamanda mekanlarda estetiğe verilen önemin yanında enerji tasarrufu sağlamaya yönelik çalışmalar da ihtiyacı artıran unsurların başında geliyor. 


Hürses Gazetesi