28 / 03 / 2024

Lasa Idea banyolarda göz kamaştırıyor!

Lasa Idea banyolarda göz kamaştırıyor!

Dekorasyon ve mobilya deyince akla ilk gelen isim her zamanki gibi İtalya. Özellikle modern çizgilerin yanı sıra aristokrat stili sevenler için seçilebilecek en uygun İtalyan markası 1970 yılında kurulan Lasa Idea.


Dekorasyon ve mobilya deyince akla ilk gelen isim her zamanki gibi İtalya. Birçok ünlü markaya sahip olan İtalya, mobilya üretimi konusunda dünyanın en önde gelen ülkeleri arasında yer alıyor. Özellikle modern çizgilerin yanı sıra aristokrat stili sevenler için seçilebilecek en uygun İtalyan markası 1970 yılında kurulan Lasa Idea. Şık ve birbirinden farklı banyo aksesuarları üreten ünlü markanın tasarımları elit kesim için ihtiyacı karşılayan tasarımlar. Lasa Idea, uzun yıllardır mobilya tasarlıyor ve dekorasyon dünyasına sürekli yeni bir fikir, stil ve tarz kazandırıyor.


Lasa Idea’nın banyo mobilyası ve aksesuar koleksiyonunda birçok farklı tarzı bir arada bulabilirsiniz. Modern, klasik modern arası ve aristokrat tarzı mobilya ve aksesuarlar banyo dekorasyonlarına ayrıcalıklı bir zenginlik katıyor.


Tasarımların ihtişamı göz kamaştırıcı. Oymalı işçilikli aynalar, varak kaplamalar, parlak taşlar, hayvan desenleri ve iddialı renklerle hazırlanan Lasa Idea banyo mobilyaları ve aksesuarları, dekorasyonda farklılığı ve zenginliği sevenler için tasarlandı. Klasik siyah, beyaz ve ahşap renklerinin dışında kırmızı ve pembe tonlarının da kullanıldığı mobilyalar tam anlamı ile bir göz ziyafeti.


Lavabo ve tezgahlarda sıra dışı desenleri hatta farklı stillerdeki çekmece kollarıyla bu tasarımların dikkat çekmemesi imkansız. Banyo dekorasyonlarının olmazsa olmaz mobilyaların yanı sıra havlu dolabı ve raf dizaynları da banyo dekorasyonlarında aradığınız farklı ve lüksü size sunabilir.


Hürriyet Yazar Kafe