19 / 04 / 2024

Kelebek Mobilya'dan yüzde 50 indirim!

Kelebek Mobilya'dan yüzde 50 indirim!

Evini yenilemek isteyenlere sürpriz indirim. 1-31 Ekim tarihleri arasında geçerli kampanya kapsamında ‘ilk takıma yüzde 15’, ‘ikinci takıma yüzde 50’ indirim yapan Kelebek; en özel koleksiyonları, çok avantajlı fiyatlarla yaşam alanlarına taşıyor.


Kelebek Mobilya; farklı beğeniler için tasarlayıp ürettiği seçkin koleksiyonlarını, en avantajlı fiyatlarla kullanıcılarla buluşturmaya devam ediyor. İtalyan ve Türk tasarımcıların imzasını taşıyan işlevsel ve estetik ürünlerini kullanıcıların beğenisine hitap eden Kelebek Mobilya; ‘yatak odası’, ‘yemek odası’, ‘oturma odası’, ‘salon’ ve ‘köşe grupları’ gibi geniş bir yelpazede yer alan ürünlerini özel indirim fırsatıyla sunuyor. 


Evini yenilemek isteyenlere sürpriz indirim 


1-31 Ekim tarihleri arasında geçerli kampanya kapsamında ‘ilk takıma yüzde 15’, ‘ikinci takıma yüzde 50’ indirim yapan Kelebek; en özel koleksiyonları, çok avantajlı fiyatlarla yaşam alanlarına taşıyor. Kelebek’in, zevkine ve bütçesine göre evini baştan aşağı donatmak veya yenilemek isteyen müşterileri için sunduğu sürpriz indirim kampanyasını kaçırmayın. 


Kelebek Mobilya, başta evlilik hazırlığındaki çiftler ve evini yenilemek isteyenler olmak üzere, tüm kullanıcılara hitap ediyor. Ayrıca tüm Kelebek mağazalarında geçerli olan Aktif Bank’ın 


18 taksit uygulaması da kampanya boyunca tüketicilere ödeme kolaylığı sağlıyor.