19 / 04 / 2024

Kelebek Mobilya Nelsona koltuk serisi!

Kelebek Mobilya Nelsona koltuk serisi!

Türkiye'de modüler mobilya denince akla gelen ilk marka olan Kelebek Mobilya, ‘sade’ ve ‘işlevsel’ konseptiyle tüketicilerin beğenisine sunduğu yeni ürünleri ile fark yaratmaya devam ediyor...


Türkiye’nin köklü markası Kelebek Mobilya, İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan şık ve konforlu Nelsona koltuk serisi ile oturma odalarının havasını değiştiriyor. 


Türkiye'de modüler mobilya denince akla gelen ilk marka olan Kelebek Mobilya, ‘sade’ ve ‘işlevsel’ konseptiyle tüketicilerin beğenisine sunduğu yeni ürünleri ile fark yaratmaya devam ediyor. Kelebek Mobilya’nın yeni koltuk serisi Nelsona, şıklığı konforla buluşturan özel tasarımıyla, evlerinizde yeni İtalyan dokunuşunu yansıtıyor.  


‘L kanepe’, ‘ikili koltuk’ ve ‘tekli koltuk’ gibi farklı modül alternatifleriyle hayata geçirilen Nelsona serisinin fiyatı da, kullanıcının ihtiyaç duyduğu modüllere göre değişiklik gösteriyor. Evlere yalın bir zarafet getiren Nelsona, ince kolçakları sayesinde kullanışlı olmasının yanı sıra, alandan da önemli ölçüde tasarruf sağlıyor. Sağlam iskelet yapısıyla uzun ömürlü bir kullanım sunan Nelsona serisi, birçok farklı renk seçeneği ile birlikte yaşam alanlarını keyifli hale getiriyor.   


Yıllardır farklı beğeniler için ürettiği oturma grupları, yemek odaları, yatak odaları ve genç odaları ile her yaştan kullanıcının beğenisini kazanan Kelebek; çok özel tasarımlara sahip tüm serilerini, Türkiye’deki 85 mağazasının yanı sıra, dünyanın seçkin şehirlerindeki showroom’larında tüketicilerin beğenisine sunuyor.   


Kelebek Mobilya Hakkında

Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarından biri olan Kelebek Mobilya, 1935 yılında uçak kanatları için kontrplak üretmek amacıyla kuruldu. 1986 yılına kadar İstanbul Haliç’te Kelebek markası ile kontrplak üretti. 1978’de dünyanın konusunda en iyi proje grupları ile teknik işbirliği yaparak Düzce'de kurduğu modüler mobilya fabrikasını, Avrupa'nın en modern ve büyük tesislerinden biri olarak işletmeye açtı. 1990 yılında İMKB'de halka arz edildi. Bu yıl 79. yılını kutlayan Kelebek Mobilya, 186 bin metrekarelik bir sahada 40 bin metrekarelik kapalı alanda ileri teknolojileri kullanarak; mobilya, mutfak, banyo, oturma grupları ve özel ahşap donanımların üretimini sürdürüyor.




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri