19 / 04 / 2024

Kale Lagun armatür yeni nesil banyoların temsilcisi!

Kale Lagun armatür yeni nesil banyoların temsilcisi!

Kaliteli, fonksiyonel ve estetik ürünleriyle yaşam konforunu artıran Kale, sıra dışı tasarıma sahip ‘Lagun’ armatür serisiyle yeni nesil banyolar yaratıyor. ‘Lagun’ armatür serisi, farklı tasarımıyla yeni nesil banyoları temsil ediyor.


Kaliteli, fonksiyonel ve estetik ürünleriyle yaşam konforunu artıran Kale, sıra dışı tasarıma sahip ‘Lagun’ armatür serisiyle yeni nesil banyolar yaratıyor. 


Suyun şifa veren sihrini ipeksi şelale akışıyla yansıtan ‘Lagun’ armatür serisi, farklı tasarımıyla yeni nesil banyoları temsil ediyor. Lavabo ve banyo bataryalarının banyo kozmetiklerinin üzerine konulabilmesi için tasarlanan üst yüzeyi, ‘Lagun’u diğer serilerden çarpıcı şekilde ayırıyor.

Göz alıcı bir tasarıma sahip ‘Lagun’ serisi, lavabo bataryasından tepe ve el duşuna, banyolara yenilikçi ve modern bir bakış açısı katıyor. Banyo bataryasının çıkış ucunun açılıp kapabilme özelliği sayesinde, kullanıcıların konfor alanı genişliyor.

Uzun ömürlü ‘Lagun’ armatür serisinde, ısı ve akış düzenleyebilen 25 ve 35 mm’lik seramik kartuşları kullanılarak, standart armatürlere göre önemli oranda su tasarrufu ve dayanıklılık sağlanıyor. 


‘Lagun’ serisi, ‘lavabo armatürü’, ‘yüksek lavabo armatürü’ ve ‘duş barlı banyo armatürü’ çeşitleriyle tüketicinin beğenisine sunuluyor. Tüm Kale armatürlerinde olduğu gibi ‘Lagun’ serisi armatürler, 5 yıl garanti kapsamında satılıyor.