19 / 04 / 2024

Interface karo halı serisi Composure'u tanıttı!

Interface karo halı serisi Composure'u tanıttı!

Interface karo halı yeni geliştirdiği seri olan Composure ile ofislerde akustik sorununa kesin çözüm buldu. SONE adlı Interface patentli özel taban sayesinde mekanlarda ortam gürültüsünde 14 – 34 desibel arası azalma sağlanıyor.



Interface karo halı yeni geliştirdiği seri olan Composure ile ofislere sakin zeminler getirirken, akustik sorununa kesin çözüm buldu.  SONE™adı verilen Interface patentli özel taban sayesinde mekanlarda ortam gürültüsünde 14 – 34 desibel arası azalma sağlanıyor. 


Composure serisinde kullanılan SONE™ taban sayesinde ayak altında hissedilen konfor önemli ölçüde artarken, organik desenleri ile ofislerde rahatlatıcı zeminler de ortaya çıkmış oluyor.


Dünyada karo halının mucidi ve pazar lideri Interface yeni tasarladığı Composure serisi ile günlük hayatın stresini ve dikkat dağınıklığı sorununu ofis hayatından uzaklaştırmayı hedefliyor.  Karo halıda yeniliklerin ve işlevselliğin öncüsü olan Interface yeni geliştirdiği SONE™ adlı, patenti kendisine ait özel tabanı sayesinde ofislerdeki ses kirliliğine son verecek.


Composure serisi doğadan almış olduğu 18 farklı renk seçeneği ve organik desenleri sayesinde doğayı iç mekanlara taşıyor. Seride kullanılan organik desenler kolay uygulama özelliği ile düşük fire oranını da beraberinde getirirken ekonomik çözümler sağlıyor.


Interface'in çevresel etkileri azaltma misyonu doğrultusunda tasarlanan Composure serisi yüksek oranda geri dönüştürülmüş içeriğe sahip. Composure, her kullanıldığı proje için aldığı Cool Carpet® sertifikası ile karbon ayak izini sıfıra düşürürken, TacTilesTM, yani tutkalsız kurulum özelliği sayesinde de kullanıcıları tutkalın kötü ve zararlı kokusundan uzak tutup, emisyonu ortadan kaldırıyor.


Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Hindistan'ın İnovasyon ve Üründen Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Nigel Stansfield Composure serisi ile ilgili olarak "Doğadan ilham aldığımız Urban Retreat ve Net Effect™ serilerimiz oldukça ilgi gördü. Bu süreci takiben yine doğadan esinlenerek tasarlamış olduğumuz Composure serisi Biophilia prensibini kullanarak çalışma ortamlarında sakinlik ve huzur duygusunu teşvik ediyor. Yumuşak, organik formu ile Composure serisi insanların yenilenmiş hissetmesine yardımcı oluyor. SONE™ çözümümüz ile gürültüyü azaltılırken, ayak altı konforunu artırıyoruz. Composure serimizde bulunan birçok farklı seçenek sayesinde huzurlu çalışma ortamları yaratmaya katkıda bulunup, insanların çalışırken yaptıkları işe daha iyi odaklanmalarına destek oluyoruz.” dedi.


SONE™ taban, Interface karo halıları ile beraber kullanıldığında ortam gürültüsünü 14 ile 34 desibel arasında azaltıyor. Composure serisi SONE™ taban ile kullanıma sunulan ilk Interface ürünü olma özelliği de taşıyor.


Günlük hayatta etrafımızda bulunan dikkat dağıtıcı etmenler yüzünden iletişim kurma ve odaklanma yeteneğimizi kaybetmeye başlarız. Doğa ise sakinlik yaratarak bizim daha rahatlamış hissetmemizi sağlar. Doğal taş oluşumlarından ilham alan Composure sayesinde doğayla bağ kurarak, özellikle açık ofis ortamlarının karmaşasından uzaklaştıran, daha verimli ve aynı zamanda daha sessiz çalışma ortamları tasarlamış olursunuz.  


Composure serisi özellikle açık ofis sistemiyle çalışan şirketler, markalar ve üretim tesisleri için önemli bir tercih sebebi olacak. Organik deseni sayesinde uygulama esnasındaki fire oranını oldukça düşüren Composure, bu özelliği sayesinde hem ekonomik hem de çevreci bir çözüm sunuyor. 





Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri