19 / 04 / 2024

İç mimarideki Touching trendi evlere hayat katıyor!

 İç mimarideki Touching trendi evlere hayat katıyor!

Touching’in kapsamlı bir iç mimari hizmetinden en büyük farkı ekonomik bir çözüm olmasının yanı sıra hazırlanma süresi. Normal şartlarda touching kapsamında bir odayı A’dan Z’ye anahtar teslim değiştirmek, birkaç günden fazla sürmüyor.


Önce biz yaşadığımız ortamı yaratırız, sonra yaşadığımız yer bizi tanımlar; ruhumuz olur, kişiliğimizi oluşturur… Hayallerinizdeki yaşam alanına kavuşmak için her zaman büyük değişiklikler gerekmez. Evinizin veya ofisinizin bir odası ya da bir köşesi için uygulayabileceğiniz ekonomik, hızlı ve yaratıcı ‘touching’ çözümleri sayesinde siz de var olan mekanlarınızı güzelleştirebilir ya da daha fonksiyonel hale getirebilirsiniz. 


İç mimarideki Touching trendi evlere hayat katıyor!


Touching yani ‘mimari dokunuşlar’ için yapmanız gereken ilk şey, ML Mimarlık’tan keşif talep etmek. Beklentilerinizi net bir şekilde anlattıktan sonra mimarınız Emel Balcı, ihtiyaçlarınız doğrultusunda projeyi hazırlar. Daha sonra eksiklerinizi belirleyerek bütçeniz dahilinde bir alışveriş listesi çıkarır.


Mekanınıza etkileyici bir touching yapmak için bazen sadece bir aksesuar, duvar kağıdı veya aydınlatma yeterli olur. Kimi zaman da ailenizde yaşanan değişikliklere uyum sağlamak için yeni bir çocuk odası ya da hayalini kurduğunuz bir hobi odası tasarlamak isteyebilirsiniz. Aynı şekilde ofisinizde de kişiliğinizi veya kurumsal yapınızı daha iyi yansıtacak ortamlar yaratmak ya da yeni iş arkadaşlarınızın ofislerini hazırlamak için touching hizmetinden yararlanabilirsiniz. 


İç mimarideki Touching trendi evlere hayat katıyor!


Gözünüzde Büyütmeyin, Bir Dokunuşla Evinizin Havasını Değiştirin!


Touching’in kapsamlı bir iç mimari hizmetinden en büyük farkı ekonomik bir çözüm olmasının yanı sıra hazırlanma süresi. Normal şartlarda touching kapsamında bir odayı A’dan Z’ye anahtar teslim değiştirmek, birkaç günden fazla sürmüyor. Bunun da sırrı, beklenti ve talebi çok iyi anlayıp, çizim aşamasıyla vakit kaybetmeden direkt uygulamaya geçilmesi. 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri