18 / 04 / 2024

Genç Aqua ürünleri ile ahşaplarınızı koruma altına almanın tam zamanı!

Genç Aqua ürünleri ile ahşaplarınızı koruma altına almanın tam zamanı!

Mobilya boyası ve vernik üretiminde Türkiye’nin pazar lideri Genç markası ürünleri ile çitler, çardaklar, bahçe mobilyaları gibi dış mekan ahşaplarınızı koruma altına almanın, bahar bakımı yapmanın tam zamanı.


Genç Aqua Su Bazlı Emprenye ve Su Bazlı Dış Mekan Son Kat Vernik ürünleriyle tüm ahşap ürünlerinizin nefes almasını sağlarken, güneşin zararlı etkilerine karşı ahşaplarınızı koruma altına alabilir, ömrünü uzatabilirsiniz.


Bahar aylarına geçiş yaptığımız bu günlerde, dış mekan kullanımında hava şartları sebebiyle yıpranan ahşaplarınıza bakım yaparak, onları canlandırmanın zamanı geldi. Bahçe mobilyaları, çitler, çardaklar, ahşap evler, giydirmeler, pencereler ve dış mekandaki tüm ahşap yüzeylerde rahatlıkla kullanılabilen Genç Aqua Su Bazlı Emprenye ve Su Bazlı Dış Mekan Son Kat Vernik ile ahşap ürünlerinize nefes aldırmanız mümkün.


Ahşap ürünlerinizi koruyan özel içeriklere sahip Genç Aqua Su Bazlı Emprenye ve Dış Mekan Son Kat Vernik ürünleriyle, yaz boyunca güneşin zararlı etkilerini minimuma indirebilirsiniz. Ahşap ürünlerinizin ömrünü uzatan, parlaklık değerini uzun süre koruyan Genç ürünlerinin farklı renk seçenekleriyle dekoratif bir hava yaratabilir, hem de kolay uygulama yöntemleriyle ahşap bakımını keyfe dönüştürebilirsiniz.