19 / 04 / 2024

Çanakkale Seramik Maison koleksiyonu!

Çanakkale Seramik Maison koleksiyonu!

Çanakkale Seramik’in birbirinden şık ambiyanslar yaratan Maison koleksiyonu; gösterişli dekor alternatifleri sunan ‘Natural’ serisinin yanı sıra, banyonuzu hassas bir kumaş gibi işleyerek, kültür yansıması desenleriyle evlerde romantizm rüzgarı estiren ‘Romance’ serisinden oluşuyor.


Beton görünümün yaşam alanlarındaki etkisi, Natural serisinin altıgen gibi oyunlu desenleriyle birleşince, etkileyici bir odak noktası oluşuyor. Doğal doku ve betonun dekorasyon trendlerinde daha da popülerleştiği, duvarların tekstil dokularıyla bezendiği günümüzde, Maison Koleksiyonu Natural serisi, modern iç mimarinin favorisi brüt beton etkisini metalik efektlerle birleştiriyor. 


Duygusal lüks 

Lüksün yeniden yorumlandığı ve Osmanlı motifleriyle yepyeni bir ruha büründüğü Maison Koleksiyonu’nda 30x90 cm ebadındaki fon karolar, gösterişli dekor alternatifleri ve koleksiyonun tamamlayıcı parçaları birbirinden farklı mekanları yaratmanıza olanak sağlıyor. Tekstil dokusunun sıcaklığını sıradışı tonlar ve sofistike desenlerle birleştiren Romance serisi ile romantizm banyonuzdan evinizin her köşesine yayılıyor. Banyonuzu hassas bir kumaş gibi işleyen birer kültür yansıması olan desenleriyle size romantik yolculuğa çıkarıyor.