29 / 03 / 2024

BRN, Discovery Yatak'tan yaz serinliği!

BRN, Discovery Yatak'tan yaz serinliği!

Dünya genelinde 60'a yakın ülkeye yatak ihraç etme başarısı gösteren BRN Yatakları, AR-GE çalışmaları sonucu sıcak yaz geceleri uykuda terleme sorunu yaşayanlar için geliştirdiği Discovery Yatak ile yüzde 100'e yakın başarılı sonuç aldı...


Dünya genelinde 60'a yakın ülkeye yatak ihraç etme başarısı gösteren BRN Yatakları, AR-GE çalışmaları sonucu sıcak yaz geceleri uykuda terleme sorunu yaşayanlar için geliştirdiği Discovery Yatak ile yüzde 100'e yakın başarılı sonuç aldı.


BRN Yatak Genel Müdürü Berna İlter, blue jelli katman ve özel kesim visko elastik süngerin vücuda uygulanan basıncı en aza indirerek, kan dolaşımını düzenlediğini ve olası eklem ağrılarının giderilmesine yardımcı olduğunu kaydetti. Bundan yola çıkarak Türkiye ve özellikle ihracat yaptıkları sıcak iklime sahip ülkeler için Discovery Yatak’ı geliştirdiklerini belirten İlter, “Bu yatakta iç malzemenin yanı sıra çok özel iki kumaş kullanıldı. Yatak çevresinde kullandığımız özel 'Spacer' kumaş yatak içersinde sürekli bir hava sirkülasyonu yaratarak nem barındırmıyor ve ürünün ömrünü uzatıyor. 'Clima Cool' kumaş ise nem ve ısı kontrolü sağlanıyor. Böylelikle ısı dengesizliklerinden kaynaklanan uyku sorunları ortadan kalkıyor. Ayrıca ürettiğimiz blue jel yastık sayesinde boyundaki ısı dengesi de korunuyor ve olası boyun tutulmalarının önüne geçiliyor” dedi.


Discovery Yatak’ın yaz ayları kadar kış aylarında da gönül rahatlığıyla kullanılabilecek bir ürün olduğunu dile getiren İlter, Discovery Yatak ile omuriliklerin desteklendiğini ve yatağın vücut ağırlığına göre şekillendiğini kaydetti.


Kan dolaşımını düzenleyerek eklem ağrılarının giderilmesine yardımcı olan Discovery Yatakları, özel kesim süngeriyle hem hava akışını sağlıyor hem de özel blue jel katmanı sayesinde omuz ve diz bölgesindeki basıncı sıfırlayarak yaylanma etkisini artırıyor. Kaliteli bir uykunun insan sağlığı üzerinde önemli etkileri olduğuna dikkati çeken Berna İlter, şunları söyledi:


“Yaşanan uyku problemlerinin sağlığımıza doğrudan olumsuz etkileri oluyor. Biz BRN Yatak olarak yaptığımız AR-GE çalışmaları sonucunda çeşitli yataklar üreterek, tüketici ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Discovery Yatak ve blue jel yastık yaz-kış kullanılabilecek eşsiz bir ürün oldu. Bu ürünü kullananlar ile yaptığımız memnuniyet anketinde yüzde 100'e yakın başarılı sonuç aldık.”


Dünya genelindeki satışlarını geçen yıl sonunda iç pazara da yayan BRN Yatakları'nın Ankara Armada, İstanbul Capacity, Arena Park, Brandium, Vialand AVM'ler Masko, Samsun, Bodrum, KayseriPark, Gaziantep PrimeMall AVM ve KKTC’de mağazaları bulunuyor.



Eko Bülten



Önerilen Bağlantılar : TOKİ Kayseri kura