28 / 03 / 2024

Banyo dekorasyonunda püf noktalar!

Banyo dekorasyonunda püf noktalar!

Banyonuzda biraz değişiklik , biraz da ferahlık katmak ve aynı zamanda çok şık bir hava vermek ister misiniz? O zaman beklemeden aşağıda bahsettiğimiz öneriler çok işinize yarayacak.


Doğal parçalar ve samimi aksesuarlar ile banyonuza sıcak bir hava verebilirsiniz. Beyazın ferahlığı ile kahve tonlarının sıcaklığını bir araya getirerek hoş bir ambiyans yaratabilirsiniz. Country tarzı beyaz ahşap ayna, istridyeli tablolar, sade tasarımlı kandil mumluk ve hasır bir koltuk ile banyonuzda arzu ettiğiniz sıcaklığı yakalayacaksınız.


Siz de takım mobilyalardan sıkılmadınız mı? O halde farklı parçaları kullanmaktan çekinmeyin. Banyonuzda, evinizin diğer odalarında tercih ettiğiniz şifonyer veya cam kapaklı uzun dolapları rahatlıkla kullanabilirsiniz. Havlularınızı ve banyo aksesuarlarınızı saklamak için son derece kullanışlı olan bu dolaplar, şıklığıyla da ortama ayrı bir hava katacaktır. Özellikle sarı, mavi, yeşil gibi canlı renkte seçerek sevimli bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Banyo dekorasyonunda püf noktalar!

Klozetin üstünde kalan boş duvara niş açtırarak ek bir depolama alanı oluşturabilirsiniz. Cam raflar kullandığınız nişin etrafını ahşap çerçeve ile zenginleştirerek dekoratif bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Lavabo tezgahında tercihiniz dresuardan yana olacaksa, altında sandık kullanarak dekoratif bir saklama alanı oluşturabilirsiniz. Sandığın üzerine havluları, tuvalet kağıdını veya kremleri yerleştirerek hoş bir görünüm yakalayabilirsiniz.Böylece hem şık hem de kullanışlı bir banyo dekorasyonu yapmış olursunuz.


Küçük bir banyoya sahipseniz, makul ebatlarda bir dresuarı lavabo altlığı olarak kullanabilirsiniz. Bu noktada çanak lavabo tercih etmeniz yerinde bir karar olacaktır. Böylece hem yerden kazanabilir, hem de şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Alt kısmı geniş raflardan oluşan bir dresuar seçmenizde fayda var. Raflardan birine koyacağınız hasır bir sepet içinde eşyalarınızı düzenli bir şekilde saklayabilirsiniz. Ayrıca lavabonuzun kenarında taze çiçeklere yer vermeyi unutmayın. Çiçekler ortama ferahlık katacaktır.


Hürriyet Yazar Kafe