19 / 04 / 2024

Apron Mobilya Beşiktaş'a özel mobilya tasarladı!

Apron Mobilya Beşiktaş'a özel mobilya tasarladı!

Konya’da iç mimar Muhammed Hamdi Yılmaz, taraftarı olduğu Beşiktaş’ın renklerinde mobilya tasarladı. Apron Mobilya’da tasarım direktörü olarak görev yapan Muhammed Hamdi Yılmaz, siyah-beyaz renklerde genç odası tasarladı...


Beşiktaşlı iç mimar, gönül verdiği takımının renklerinde mobilya tasarladı.


Konya’da iç mimar Muhammed Hamdi Yılmaz, taraftarı olduğu Beşiktaş’ın renklerinde mobilya tasarladı. Apron Mobilya’da tasarım direktörü olarak görev yapan Muhammed Hamdi Yılmaz, siyah-beyaz renklerde genç odası tasarladı. Kamyon şeklindeki genç odasının taraftarı olduğu takımının renkleriyle bütünleştirmenin mutluluk verici olduğunu belirten Yılmaz, “Kamyon şeklinde tasarladığımız genç odası takımı çok ilgi görüyor. Değişik renklerde üretilen genç odamızın fanatiği olduğum Beşiktaş’ın renklerinin de tasarladım. Şuan üretimi süren genç odası benim gibi çocukluğundan beri bu renklere gönül verenlerin çok ilgisini çekeceğini umuyorum” dedi.


Öte yandan firmadan yapılan açıklamada, ülke genelinde verilen bayilikler ile ürünlerin satışa sunulduğu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında seri üretime geçileceği duyuruldu.



Milliyet