24 / 04 / 2024

Çukurova Tower projesi tanıtılıyor! 4 Eylül’de!

 Çukurova Tower projesi tanıtılıyor! 4 Eylül’de!

Kartal’da Çukurova Gayrimenkul imzası ile hayata geçen Çukurova Tower projesi görücüye çıkıyor. Projenin tanıtımı 4 Eylül 2012 Salı günü gerçekleşecek




Çukurova Tower projesi Çukurova Gayrimenkul imzasıyla Kartal sahil kısmında yükseliyor. Ön talep sürecinin başladığı proje zemin+35 katlı tek bloktan oluşuyor. 7 bin metrekarelik alan üzerinde yapımına başlanan Çukurova Tower’da stüdyolardan 3+1'lere kadar farklı tiplerde 238 adet konut yer alıyor.


Eylül ayında yapılacak lansmanla resmi daire satışları başlayacak olan Çukurova Tower'da teslimler 2014 yılının Ekim ayında gerçekleşecek. Projenin tanıtımı 4 Eylül 2012 Salı günü Four Seasons Hotel’de yapılacak olan toplantı ile yapılacak.


3. kattan itibaren daireler deniz ve Adalar manzarasına sahip olan projenin inşaat alanının yüzde 90’ı yeşil alandan meydana geliyor. Kapalı sosyal tesisinde sauna, hamam, sinema salonları, bilardo gibi aktivite alanlarının bulunduğu Çukurova Tower'da yüzme havuzu, dinlenme alanları ve piknik alanları bulunuyor.




0216 517 55 55 

http://www.cukurovatower.com/

Gülay ODABAŞI