29 / 03 / 2024

Bursa Güzelbiryer'de daire fiyatları 185 bin TL'den başlıyor!

 Bursa Güzelbiryer'de daire fiyatları 185 bin TL'den başlıyor!

Koray İnşaat'a ait Bursa Güzelbiryer'de daire fiyatları 185 bin TL ile 885 bin TL arasında değişiklik gösteriyor...


56 yıllık köklü geçmişinde imza attığı prestijli projeleriyle inşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketlerinden Koray tarafından inşa edilen Bursa’nın en beğenilen konut projesi Güzelbiryer’de daireler tükenmek üzere. 

Toplam 207 konutun olduğu projede hemen teslim edilen daireler, Güzelbiryer’de yaşamak ve ev sahibi olmak isteyenler için son fırsatı ifade ediyor.

Bursa’da kalite, güven ve estetiğin simgesi haline gelen, tamamı dört katlı bloklardan oluşan, bölgede benzeri olmayan mimarisiyle beğeni toplayan Güzelbiryer, kentin gürültüsünden uzak ama kente yakın lokasyonu, yüzde 73’ü yeşil alana ayrılmış yerleşimi, etkileyici bahçe düzeni ve en önemlisi sıcak komşuluk ilişkileriyle Bursa’nın en dikkat çekici projesi olarak öne çıkıyor. 

Sosyal donatıları ve sunduğu imkanlarla kısa sürede keyifli bir yaşam alanı haline gelen Güzelbiryer, site sakinlerine hizmet veren kuaförü, otoparkında oto yıkama ünitesi, hatta site içi shuttle seferiyle kentte pek çok ilk’e imza atılan yenilikçi ve öncü bir proje. 


Bursa Güzelbiryer'de 1+1 daireler 185 bin TL, 2+1 daireler 205 bin TL ile 315 bin TL arasında, 3+1 daireler 410 bin TL ile 480 bin TL arasında, 3+1 bahçe dubleksi daireler 535 bin TL ile 545 bin TL arasında, 4+1 çatı teraslı daireler ise 860 bin TL ile 885 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.


Güzelbiryerli olmak için son fırsat

Koray İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Ali Pusat, isteyene sıcak, güzel ve prestijli bir yaşam alanı, isteyene kazançlı bir yatırım imkanı sunan Güzelbiryer’in 207 konutluk ilk iki etabının tamamının tükenmek üzere olduğunu belirterek, genel ekonomik durgunluğa rağmen projeye gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Koray’ın marka vaadi olan kalite, güven ve estetiği Güzelbiryer’le Bursa’ya taşıdıklarını ve Bursalıların bu projenin farklılığını takdir ettiklerini ifade eden Pusat, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Güzelbiryer, Bursa’nın konut projeleri içerisinde öne çıkmayı başarmış bir proje. Bahçeler içerisine yerleştirilmiş tamamı dört katlı bloklardan oluşan mimari yapısıyla, Bursalıların az katlı binalarda oturma talebine yanıt verdik. Yüzde 73’ü yeşil alan olan sitede, yeşile, gökyüzüne ve Uludağ manzarasına yer açtık. Çocuklarımız, fiziki ve zeka gelişimlerine uygun oyun alanları ve parklarda oynuyorlar. Eski mahallelerde olduğu gibi, özlem duyulan dostluk ve komşuluk ilişkileri burada yaşanıyor. Birlikte partilerde coşup maçlar izleniyor, pikniklere gidiliyor, sanatsal gösterilere izlenip turnuvalar düzenleniyor. Bunun en güzel tanıkları ve Koray’ın en güzel referansları bizzat yaşayanlardır.”


Yeni bir yaşam ve kazançlı bir yatırım için

Güzelbiryerli olmak isteyenler için, alıcının ödeme imkanına uygun olarak farklı ödeme seçenekleri ve fırsatları sunduklarını kaydeden Ali Pusat, ödeme kolaylıklarına ilişkin şu bilgileri verdi:

“Koray olarak, herkesin yararlanabileceği bazı standart ödeme seçenekleri hazırladık ama kişinin ödeme imkanına göre özel modeller geliştiriyoruz. Peşin ödemede önemli indirimler sağlıyoruz. Vadeyi faizsiz 48 aya kadar uzatabiliyoruz. İsteyenin peşinatını öteleyebiliyoruz. İsteyene ise ara ödemeli seçenekler sunabiliyoruz. Kalan son daireleri kaçırmak istemeyen Bursalıları, Güzelbiryer’deki konutları ve yaşamı yerinde görmek üzere Tanışma Ofisimize bekliyoruz.”


Eviniz, Koray İnşaat güvencesinde Konut Kalite Standartları’yla teslim

Koray İnşaat satışa sunduğu tüm konutları, kendi geliştirdiği ve tüm inşaat firmalarına örnek olmasını arzu ettiği Konut Kalite Standartları’yla (KKS) teslim ediyor. Koray, bu standartlarla, kendi projesinden konut satın alan herkese şu sözleri veriyor: 

Gerçek Anahtar Teslimi: Konut satın alırken devir işlemleri hariç tüm masrafları fiyatın içindedir. İskanı alınmış, iskan harcı yatırılmış, KDV’si ödenmiş, enerji müsaadesi alınmış, kat mülkiyeti güvenceli, dekorasyon danışmanlığı ücretsiz, hemen oturulmaya hazır daire teslimi demektir.

Deprem Güvenlik Yönetimi: Deprem için gereken tüm güncel hesaplamaları, kullanılan malzeme miktarını, kalitesini ve bunların doğru bir biçimde bir araya getirildiğini taahhüt eder.

Ayrıcalıklı Garanti: Daire sahiplerine verilen sertifika ile 1 yıl boyunca malzeme ve işçilikten kaynaklanan sorunlara karşı ücretsiz onarım ve değişim hakkı verir. 

Dekorasyon Danışmanlığı: Daire sahiplerinin, sunulan seçenekleri kendi eşya ve zevklerine uygun olarak belirleyebilmesi için ücretsiz ve profesyonel dekorasyon danışmanlığı hizmeti.

Güvenlik ve Teknoloji Çözümleri: Daire içi güvenlik panelinden başlayan, yangın ihbar santrallerine, merkezi uydu yayınına, duman, ısı, doğalgaz dedektörüne kadar uzanan tüm teknolojik güvenlik çözümlerini kapsar.

Profesyonel Yaşam Alanı Yönetimi: Proje aşamasından itibaren site yönetiminin ve site hayatının teknik altyapısının ve işletme sisteminin profesyonel bir ekiple planlanmasını taahhüt eder.


www.guzelbiryer.com

0224 242 66 00


Gülcihan YELKENCİ




Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler