18 / 04 / 2024

Burgu, Dalga ve Tango Kule Rotana ile dünyaya açılıyor!

 Burgu, Dalga ve Tango Kule Rotana ile dünyaya açılıyor!

Burgu, Dalga ve Tango Kule’nin daireleri, alıcı ve yatırımcıların kullanmadığı dönemlerde dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen misafirleri ağırlayacak; proje sahiplerinin kazancı katlanacak...


Bir süredir projelerini rezidans-otel konseptinde çözen Dap Yapı, Maltepe’de konumlanan Burgu, Dalga ve Tango Kule’nin işletmesi için dünyaca ünlü otelcilik şirketi Rotana ile anlaştı. Afrika ve Ortadoğu bölgelerinin ‘en iyisi’ olarak tanınan şirket, 15 bin çalışanı ve 20 bin odasıyla yılda 5 milyon ziyaretçiyi ağırlıyor. 


Rotana, uluslararası konaklama sektöründe lider 

Bugün operasyonel portföyü 100’ü geçen Rotana’nın otelleri Amman, Abu Dabi, Dubai, Fujairah, Sharjah, Al Khobar, Cidde, Riyad, Bağdat, Bahreyn, Beyrut, Doha, Erbil, Hartum, Libya, Rabat ve Salalah gibi 26 noktaya yayılmış durumda. Büyümesinde en büyük etkenin Arap misafirperverliğini kullanmak olduğunu belirten şirket, uluslararası deneyimli ve Orta Doğu & Afrika kültürlerini iyi tanıyan profesyonel bir ekip tarafından yönetiliyor. Şirketin sahibi Ekselans Nasser Al Nowais ve şirketin CEO’su Selim El Zyr tüm dünyada turizmin duayenleri olarak tanınıyor.


Seçkin mekan, avantajlı lokasyon

Rotana’nın işletmesini üstlendiği apart-hoteller, uzun süre kalmak isteyenler ve aileler için her bölgenin en güzel binalarında ayrıcalıklı şehir yaşamı sunarlar. Bir konuk apart-hotel’e geldiği ilk dakikadan, gidene kadar kendini evinde hisseder. Mobilyalı ve 24 saat oda servisli daireler, isteğe bağlı olarak genişleyebilir. He birinin muhteşem çevre manzaraları vardır. Amaç, her ikamet edene bir aidiyet duygusu vermek ve aynı zamanda şehrin gürültü ve karmaşasından uzaklaşmasını sağlamaktır. Hızlı kablosuz internet bağlantısı, her odada LCD ekran televizyonlar, tam donanımlı ve mobilyalı mutfak ve yüksek kaliteli eğlence tesisi bu apart-hotel odalarında kalmayı bir zevk haline getirir. Binaların lokasyonu, çalışmak ve yaşamak açısından caziptir. Personel, daima nazik ve ilgilidir. 


Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz röportajı için tıklayınız!


Burgu, Tango ve Dalga Dünya turizminin hizmetinde

Dap Yapı’nın, Burgu, Tango ve Dalga Kule projeleri, Fener’den başlayıp Tuzla’ya kadar devam eden Türkiye’nin en uzun sahil bandı üzerinde yer alıyor. Yoğun ziyaretçi trafiğinin yaşandığı bölgede, geçici konaklama talebinin yanı sıra (haftalık, aylık, yıllık) uzun süreli konaklama ihtiyacının oluşması stüdyo tipi rezidans daireleri öne çıkarıyor. Tango, Dalga ve Burgu Kule, bu yönüyle bölgenin nitelikli konaklama ihtiyacına bire bir yanıt veriyor. Kalite ve hizmet açısından beş yıldızlı otellerin konforuna sahip olan projeler, sağlıktan eğlenceye, alışverişten spora her türlü kompleksi bünyesinde barındırarak sıcak ev ortamı sunuyor. 


Dap Yapı basın toplantısı 1. bölüm!


Dap Yapı basın toplantısı 2. bölüm!


Dap Yapı basın toplantısı 3. bölüm!



Oturmadığın dönemde kirala 

Tango, Dalga ve Burgu Kule, kullanıcılarına olduğu kadar, kendisine yatırım amaçlı sahip olanlar için de büyük bir fırsat sunuyor. Yurt dışında hayli yaygın olan ancak ülkemizde henüz pek uygulanmayan “oturmadığın dönemde kirala” modeliyle alternatif kazanç imkanı sağlıyor. Haftalık, aylık ve yıllık kiralanabilen daireler bundan böyle profesyonel bir yönetim sistemiyle işletilecek. Daire sahipleri dilerlerse kendi yerlerini kiralayarak ekstra gelir elde edecekler. İki kere kazanmak isteyenler, Rotana’nın işletim sistemiyle dairelerini otel olarak kiraya verip kâr etmeye hemen başlayacak.




Tango, Dalga ve Burgu Kule rekor prim yaptı

İlginç bina konseptleriyle tanınan Dap Yapı, zaman içinde kemikleşmiş bir alıcı ve yatırımcı grubu tarafından benimsendi ve projeleri çoğu kez satışa çıkmadan alıcısıyla buluştu. Geçtiğimiz yıl satışa çıkan projeler, lansman sürecinde yüzde 90, hatta yüzde 100’e varan satış başarısı yakaladı. Satış rakamları, başlangıç rakamlarıyla kıyaslandığında minimum yüzde 35-65 prim yaptığı görüldü. Emlak endeksleri de, Dap projelerinde yer alan konutların her türlü ekonomik etkene direnç göstererek yatırımcıyı kazandırdığını doğruladı. 


www.dapyapi.com.tr

0212 295 61 88