25 / 04 / 2024

Batışehir Premium Residence'ta fiyatlar 147 bin liradan başlıyor!

 Batışehir Premium Residence'ta fiyatlar 147 bin liradan başlıyor!

EgeYapı Group’un “Avrupa’nın En İyi Karma Projesi” ödüllü Batışehir Projesi, sunduğu sürdürülebilir yaşam imkanı ve ulaşım konusundaki avantajlarıyla yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor


Batışehir Projesi’nde ilk iki etapta elde edilen yüksek satış başarısının ardından satışa çıkarılan Batışehir Premium da, kısa bir sürede büyük bir satış başarısına ulaştı.


EgeYapı Group tarafından İstanbul Bağcılar’da yükselen Avrupa’nın En İyi Karma Projesi ödüllü Batışehir Projesi, yatırımcılardan büyük ilgi görüyor. Sürdürülebilir bir yaşam sunan Batışehir’de yaşam şimdiden başladı. Batışehir’in yakın gelecekteki sakinleri olacak yatırımcılar, barbekü partileri veya brunch etkinlikleri ile hem komşularını tanıyor hem de projenin detayları hakkında bilgi sahibi oluyorlar. 


Yüzde 95’e varan satış başarısı


Batışehir Projesi’nin kamuoyuyla paylaşılmasının ardından geçen yaklaşık bir yıllık süreçte aralarında rezidans ve ofislerin yer aldığı Batışehir Premium da dahil olmak üzere üç farklı etap, yatırımcıların beğenisine sunuldu. Batışehir Projesi’nde inşa edilen birinci etabında yüzde 95, ikinci etabında yüzde 65 ve son olarak henüz satışa yeni çıkarılan Batışehir Premium’un yüzde 20’si yatırımcılar tarafından satın alınarak büyük bir başarıya daha imza atıldı. 


Batışehir 15 bin kişiye ev sahipliği yapacak


Yatay mimari konseptte inşa edilen Batışehir’de 1+0’dan 4+1’e kadar 14 farklı tipte toplam 3 bin 148 adet konut ve rezidansın yanı sıra yatırımcıların ihtiyaç duyabileceği bir şehir oteli, ofisler, Doğa Koleji’nin yer alacağı eğitim kompleksi, ünlü giyim ve yeme – içme markalarının hizmet vereceği Batı Meydan ve Batı Cadde bulunacak. Batışehir, tamamlandığı zaman 15 bin kişiye ev sahipliği yapacak. Atatürk Havalimanı’na 12 km, Maslak’a 20 km, Taksim’e 19 km ve Bakırköy’e de 16 km mesafede bulunan Batışehir Projesi, ana arterlerin kesiştiği kolay lokasyonu ile ulaşım konusunda da avantaj sağlıyor.



444 53 43 


www.batisehir.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Yeni konut projeleri