28 / 03 / 2024

Babil Kuleleri Esenyurt'ta 152 bin TL'ye 2+1!

Babil Kuleleri Esenyurt'ta 152 bin TL'ye 2+1!

Uluhan Grup Proje Yönetim Koordinatörü Süleyman Demirhan, iddialı projelerine devam ettiklerini İstanbul Esenyurt'ta Acunkent'le birlikte Babil Kuleleri projelerini sürdürdükleri yeni bir projeyi daha gündemlerine aldıklarını söyledi


Birçok ilde alışveriş merkezi, cami, fabrika, eğitim - öğretim kurumları, TOKİ ve Emlak Konut'un projelerini gerçekleştiren Uluhan Grup Proje Yönetim Koordinatörü Süleyman Demirhan, kaliteli, uygun ve ekonomik şartlarla iddialı projelerine devam ettiklerini İstanbul Esenyurt'ta Acunkent'le birlikte Babil Kuleleri projelerini sürdürdüklerini, Avrupa Yakası'nda yeni bir projeyi daha gündemlerine aldıklarını söyledi. Demirhan, "Bizim misyonumuz maksimum kalite, minimum kâr. Sektörde ölçülü ve kararlı hareket ediyoruz. Bizi seçerek yer ve güven arayanlara teşekkür ediyoruz" dedi.

Uluhan Grup Proje Yönetim Koordinatörü Demirhan, konut sektörü, kentsel dönüşüm ve projeleriyle ilgili gazeteniz Sözcü'nün sorularını cevapladı. İstanbul'un Marmara depremi ile meskenlerde hafif, orta ve ileri derecede olmak üzere önemli bir hasar oluş¬tuğunu, bu hasarların da "güçlendirme" adıyla geçiştirilmeye çalışıldığını hatırlattı.

Dönüşümün anahtarı

Mühendislikte "güçlendirme" diye bir tabirin olmadığını, sadece İstanbul'da depreme maruz kalan, hasar almış bölgelerin kentsel dönüşüm uygulamalarıyla sağlığına kavuşturulabileceğini belirtti. Kentsel dönüşümde Büyükşehir Belediyesi'ne göre ilçe belediyelerinin daha esnek olduğunun altını çizen Demirhan, kentsel dönüşümün İstanbul içinde sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi ve arsa üretilebilmesi için Gecekondu Mesken Müdürlüğü ile Emlak İskan Müdürlüğü'nün bir merkez altında birleştirilmesinin gerektiğini kaydetti.

Toplu Konut İdaresi'nin (TOKi) inşaata devam etmesi gerektiğini, taahhüt sektörünün disipline edilmesi açısından TOKİ'nin önemli bir görev ifa ettiğine işaret eden Demirhan, TOKİ'nin ise emsalleri artırmasını istedi. Demirhan, "Kentsel dönüşümde her şeyi üretebilirsiniz, toprak üretemezsiniz, ancak toprağı geliştirebilirsiniz. Zemin iyileştirmesi yapabilirsiniz. Kazık çakarsınız veya enjeksiyon yaparsınız ki insanlar huzur içinde yaşasın" şeklinde konuştu.

Demirhan, Babil Kuleleri'nde proje olarak küçük odalı dairelerin birleştirilerek daha büyük bir daire tipi yapılmasını
kolaylaştıran sistemi projelerinde kullandıklarını, projenin tam anlamıyla modiler olduğunu 1+1'den 5+1'e kadar geçilebileceğini ifade etti. Demirhan, 1050 konutluk Babil Kuleleri'nde projenin bitmesiyle konutların yüzde 50 primleneceğini sözlerine ekledi.

Babil Kuleleri'nde 40-45 m2'lik 1-sıfır daire fiyattan 65 bin TL, 55-70 m2'lik 1+1 daireler 90 bin TL, 85-95 m2lik 2+1 daireler 152 bin 500 TL ve 110 m2'lik Tip 10-11-12 daire fiyatları 168 bin 800 TL'den başlıyor.

Yeni bir hayat tarzına adım atmak isteyenlere

ULUHAN Grup, İstanbul Esenyurf taki yeni projesi Babil Kuleleri için çalışmalarım sürdürüyor. 1050 konut ve 151 ticari birimden oluşan projenin 160 milyon liraya mal olması öngörülüyor. Babil Kuleleri'nin inşaatı iki yıl içinde tamamlanacak. Daire ve ofis satışları ise 1 Nisan'da başladı. Uluhan Grup, Babil Kuleleri ile yeni bir yaşam tarzına adım atmak isteyenlere her türlü kolaylığı sağlıyor.

Otomobil alır gibi konut al

SÜLEYMAN Demirhan, ev alacaklara da "otomobil alma yöntemine benzer" bir tavsiyede bulunarak, küçük borçlanmalarla az odalı daire alıp daha sonra, onu satarak, yi ne küçük bir borçlanma ile konutlarını büyütebilecekleri, sıkıntı çekmeden zaman içinde 45 m2'den 160 melere çıkılabileceğini kaydetti. Süleyman Demirhan, Babil'in konut sahibi olmak isteyenlere söz konusu formülü en ayrıntılarına kadar sunduğuna dikkat çekti ve "Gelin ev sahibi olma hayalinizi burada gerçekleştirin" diye konuştu.

Babil Kuleleri merkez projemiz

ESENYURT'taki projeleri Babü Kuleleri'nde yeşil alanı zirveye taşıdıklarını, kulelerin üzerinde oluşturulacak geniş sosyal imkanlı üniteler ve yeşil alanlar sayesinde Babil sakinlerinin denizi çok rahat bir şekilde görerek dinlenebileceklerini belirten Demirhan, "Babil Kuleleri'nin en belirgin özelliği bu. Dinlenmek için aşağı değil, yukarı çıkılacak. Bu bir misyon ve vizyon işi. Kulelerin zirvesi yemyeşil olacak. Sakinler İstanbul'da yaşadığının farkına varacak. Kulelerimiz samimiyetin, dostluğun ve komşuluğun yazıldığı bir yerleşim alanı olacak. Bu bizim merkez projemiz. Bundan sonra bu konsepte daha farklı bir proje ile gündeme geleceğiz. Babil Kuleleri bizim için bir vitrin olacak" ifadelerini kullandı.
Sözcü/Sedat YILMAZ

www.babilkuleleri.com

0212 709 77 77

Babil Kuleleri projesinin görüntüleri için tıklayınız



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016, Satışa çıkacak projeler